Άλλος ένας επιχειρηματίας έπεσε θύμα της -κλασικής, πλέον- απάτης με την δήθεν λανθασμένη κατάθεση χρημάτων από πελάτη του στον λογαριασμό του, αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά της Πέλλας. Μάλιστα, το θύμα «έχασε» με τη μέθοδο αυτή πάνω από 3.000 ευρώ!
Όπως κατήγγειλε ο 26χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών κινητής τηλεφωνίας, ο δράστης του παρήγγειλε τηλεφωνικά προϊόντα αξίας 340 ευρώ, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Στη συνέχεια του έστειλε ηλεκτρονικά ένα παραστατικό τράπεζας, στο οποίο φαινόταν ότι είχε κατά λάθος καταθέσει... 3.400 ευρώ και, σε νέα τους επικοινωνία, ο πελάτης ζήτησε από τον 26χρονο να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό την διαφορά των 3.060 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας κατέβαλε το ποσό, αλλά την επόμενη ημέρα διαπίστωσε ότι το παραστατικό ήταν πλαστό και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πέλλας. Ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός στον οποίο κατέθεσε τα χρήματα ανήκει σε έναν 27χρονο Έλληνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.