Ηράκλειο: Επιχειρηματίας συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, τη στιγμή που το αγοράκι έπαιζε και ο πατέρας του έπινε καφέ πολύ κοντά του

peripoliko
Στον απόηχο της υπόθεσης με την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ήταν η σειρά του Ηρακλείου να βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της προσπάθειας αρπαγής ενός ανήλικου αγοριού για την οποία φέρεται ως δράστης ένας ηλικιωμένος γνωστός επιχειρηματίας της Κρήτης!

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, τη στιγμή που το αγοράκι έπαιζε και ο πατέρας του έπινε καφέ πολύ κοντά του. Ξαφνικά, ο ηλικιωμένος πλησίασε χαμογελαστός το παιδί, το έπιασε από το χέρι του είπε ότι θα πήγαιναν να του αγοράσει μία τυρόπιτα. Το σκηνικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον πατέρα ο οποίος έτρεξε αμέσως και πήρε από τα χέρια του τον γιο του, ενώ έσπευσε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο επιχειρηματία, παρ' όλο που εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το παιδί. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου τον παρέπεμψε να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία πήρε προθεσμία για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο: Θερμοκρασίες για θάλασσα, αστάθεια από Κυριακή

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για «ψευτογιατρό»: Πρέπει να διερευνηθεί αν είχε συνεργούς

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Μαζαράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης