Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σας μιλώ ως μητέρα...» - Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με την κόρη της

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σας μιλώ ως μητέρα...» - Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με την κόρη της

Πώς μια φήμη που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη έφερε την οικογένεια της τραγουδίστριας σε δύσκολη θέση και την 26χρονη Χριστιάνα στη δίνη του κυκλώνα

THEODORIDOU-ARTHROU
Ξεκίνησε σαν φήμη, σαν ένας ψίθυρος στην Θεσσαλονίκη, και δεν άργησε να εξαπλωθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα αναστατώνοντας μια ολόκληρη οικογένεια, που βρέθηκε να βάλλεται πανταχόθεν.

Ένα πάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους, μια νεαρή, παιδί διάσημης καλλιτέχνιδας που φέρεται να το είχε οργανώσει αγνοώντας τον κορωνοϊό και η φήμη ξέφυγε εύκολα από τους κύκλους της υψηλής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης και έγινε θέμα.

Στην αρχή η βασική πρωταγωνίστρια του θέματος γράφτηκε χωρίς να αναφέρεται το όνομα της, απλά ως κόρη διάσημης Ελληνίδας ερμηνεύτριας από την Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο η κατάσταση από το «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια» να φτάσει μέσα από δεκάδες δημοσιεύματα στο όνομα της 26χρονης Χριστιάνας Μπέτα.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα βρέθηκε έτσι ξαφνικά να πρωταγωνιστεί ως αυτή που οργάνωσε μεγάλο πάρτι στη βίλα της οικογένειας για να γιορτάσει την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Παρόλο που από το περιβάλλον της έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι λέγοντας ότι η Χριστιάνα τήρησε ευλαβικά την καραντίνα, η νεαρή βίωσε, όπως λένε δικά της πρόσωπα, μια δημοσιότητα που ποτέ δεν επιδίωξε. Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το όνομά της αντιλήφθηκε -σπουδάζει Νομική άλλωστε στο Λονδίνο- ότι έπρεπε να απαντήσει σε όσα της προσάπτουν.

Απάντησε σε όλα

Χρειάστηκε να βγάλει μια μακροσκελή δήλωση στην οποία μέσω του δικηγόρου της Τέλλου Αγαπηνού εξηγούσε κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν διοργάνωσε πάρτι και ποτέ δεν έσπειρε τον Covid-19 σε δήθεν καλεσμένους της.

Διαψεύδει επίσης ότι έγινε ιχνηλάτηση των επαφών της, παρά το γεγονός ότι αυτό το συγκεκριμένο σημείο της δήλωσής της φέρεται να έρχεται σε αντίθεση με πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση και κάνουν λόγο για μικρό αριθμό προσώπων με τα οποία ήρθε σε επαφή και όχι σε πάρτι.

Κλείσιμο
Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ουδέποτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ενώ, όπως τονίζει η νεαρή, αποτελούν αισχρά ψεύδη όσα γράφτηκαν για νοσηλεία συγγενικών της προσώπων στην εντατική.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Χριστιάνας Μπέτα έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν κατά κόρον για την κόρη της η μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σε μια λιτή ανακοίνωση η δημοφιλής ερμηνεύτρια γράφει: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@bbettak σε λατρευω...❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις



Αυτή ήταν η τοποθέτησή της στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα δύο τελευταία 24ωρα και αφορούσαν την 26χρονη κόρη της, η οποία αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Κάτι αναμενόμενο μετά την καταιγίδα που ξέσπασε και τις «δύσκολες στιγμές» που βίωσε η ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα, οι οποίες δεν μοιάζουν καθόλου με αυτές στην μεγάλη επιτυχία της μητέρας της.

Δείτε βίντεο: Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σας μιλώ ως μητέρα...» - Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με την κόρη της
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σας μιλώ ως μητέρα...» - Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με την κόρη της



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Τουρκία: Σας καλούμε να σεβαστείτε την ιστορία της Αγίας Σοφίας

Τζορτζ Φλόιντ: Ελεύθερος με 750.000 δολάρια εγγύηση ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε 99 ετών: Απαρνήθηκε την ελληνική καταγωγή του για να παντρευτεί την Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης