Άρση μέτρων - Δήμος Αθηναίων: Επαναλειτουργούν από αύριο όλες οι παιδικές χαρές
Οι παιδικές χαρές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 08:00 – 22:00
Ανοίγουν την Παρασκευή όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων, που παρέμειναν κλειστές, όπως και σ΄όλους τους άλλους δήμους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής.
Οι παιδικές χαρές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 08:00 – 22:00. Παράλληλα, προχωρά και η ριζική ανακατασκευή ακόμη 19 παιδικών χαρών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.
Σύμφωνα με το δήμο, οι σχετικές εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και θα είναι με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.
Επίσης πρόσφατα αναδιαμορφώθηκαν άλλες τρεις παιδικές χαρές (στο Λόφο του Στρέφη, τον Ποδονίφτη στα Πατήσια και στο Άλσος Προμπονά).
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.