Επίθεση με βιτριόλι: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες - Εκτάκτως στο «Θριάσιο» οι αστυνομικοί

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες - Εκτάκτως στο «Θριάσιο» οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους και θα παρουσιάσουν στην Ιωάννα καθαρά καρέ από κάμερα που φαίνεται η ύποπτη αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε στο ράδιο ταξί

vitrioli_main11
Στο «Θριάσιο» μεταβαίνουν εκτάκτως οι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας προκειμένου να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από την Ιωάννα καθώς η έρευνα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρά καρέ από κάμερα που φαίνεται η ύποπτη και πιθανή δράστις της επίθεσης, το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε στο ράδιο ταξί αλλά και τρία άλλα στοιχεία για τα οποία θα ζητήσουν επιβεβαίωση από την Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα η Ιωάννα θα καταφέρει αυτή τη φορά να συνεργαστεί αποτελεσματικά παρά το ψυχολογικό σοκ και τους φρικτούς πόνους από το διαλυμένο της πρόσωπο δίνοντας σημαντική ώθηση στις έρευνες των αρχών για το ξεσκέπασμα της σατανικής μασκοφόρου.

Όπως είναι γνωστό, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί είναι πολύ αισιόδοξοι καθώς γνωρίζουν τη φωνής της δράστιδος. Τη φωνή της την έχουν από τον τηλεφωνικό θάλαμο απ' όπου κάλεσε τον ταξιτζή για να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης.

Θετικά είναι και τα αποτελέσματα από τη σάρωση όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Είναι θέμα ημερών να τη συλλάβουν, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον ταξιτζή που την παρέλαβε από τη Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχου κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει, και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Σάμο ο Βασίλης Κικίλιας - Πρέπει να στηρίξουμε τα νησιά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή

«Εξαφανίστηκαν» οι ξαπλώστρες από τις παραλίες της Μυκόνου

Στα βήματα του Ιακώβου βαδίζει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης