«Εκείνη τη νύχτα άδειασα τόσο, που όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί», γράφει η φωτογραφία που ανέβασε η κ. Δόγκα, η οποία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «'Μίλα ψιθυριστά όταν μιλάς γι'αγάπη'. Τ. Λειβαδίτης, ο ποιητής της καρδιάς μου. Dedicated».
Επίσης άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ βάζοντας έναν άγγελο που θρηνεί σε ένα κενοτάφιο κρατώντας ένα στεφάνι.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.