Δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Συγκινεί η εισαγγελέας με το λουλούδι στο γραφείο της

Δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Συγκινεί η εισαγγελέας με το λουλούδι στο γραφείο της

«Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου» έγραψε η Αριστοτελεία Δόγκα  - Καταπέλτης η αγόρευσή της: Η Ελένη πήγε σε άγρια θηρία...

anthoi-arthrou_2
Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες τις εξελίξεις στην δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κυρίως λόγω της αγόρευσης της εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα, η οποία προχώρησε σε μια αγόρευση-«καταπέλτη» για τους δύο κατηγορούμενους.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, μάλιστα, πρόσφεραν στην κυρία Δόγκα ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα για όλα όσα άκουσαν για το παιδί τους που τόσο άδικα έχασαν τον Νοέμβριο του 2018.

Η εισαγγελική λειτουργός από την πλευρά της ευχαρίστησε τους γονείς της άτυχης Ελένης αναρτώντας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook φωτογραφία από το γραφείο της στο οποίο είχε βάλει μερικά από τα λουλούδια.

«Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα σας ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα η κυρία Δόγκα.

eisaggeleas_2


Πριν από δύο ημέρες, δε, η εισαγγελέας είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση για την Ελένη Τοπαλούδη χρησιμοποιώντας τη φράση του Οβίδιου «έτσι δεν μπορώ (πια) να ζήσω ούτε χωρίς εσένα, ούτε μ' εσένα».

Κλείσιμο
eisaggeleas2


Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της ζήτησε να κριθούν ένοχοι τόσο ο 23χρονος Ροδίτης όσο και ο 21χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια «ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή, ως άμωμος αμνός».

«Μεγαλώσατε ένα παιδί τέρας» είπε μάλιστα στον πατέρα του 23χρονου Ροδίτη και τόνισε πως θα ζητήσει περαιτέρω έρευνα καθώς θεωρεί, όπως είπε, πως τόσο ο πατέρας όσο και η γιαγιά «γνώριζαν». Αναφέρθηκε ειδικά στην εξαφάνιση ενός στρώματος από το σπίτι -«σε αυτό μαρτύρησε επί ώρες η Ελένη» είπε- αλλά και σε προσπάθεια του πατέρα να πείσει ιδιώτη ψυχίατρο να εκδώσει γνωμάτευση ότι ο γιος του είναι ψυχωτικός ώστε να έχει το ακαταλόγιστο.

«Και νεκρή θα την βίαζαν»

«Είχαν σχέδιο να τη βιάσουν και νεκρή θα την βίαζαν» είπε η εισαγγελέας και επισήμανε: «Η Ελένη δεν ήθελε, αντιστάθηκε, αρνήθηκε, πάλεψε. Η Ελένη ήταν αθώα αλλά με δύναμη ψυχής. Πήγε σε άγρια θηρία. Δεν υπέκυψε σε αυτούς τους εγκληματίες και το πλήρωσε με τη ζωή της. Φώναξε και εκεί άρχισαν το ξύλο. Την πήγαν σηκωτή εκεί που ήταν το στρώμα για να είναι πιο άνετα. Ο ένας κατηγορούμενος της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε. Οι ρόλοι εναλλάσσονταν…» είπε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Δόγκα.

Φτιάξατε ένα κόσμημα

Απευθυνόμενη στους γονείς της νεαρής κοπέλας τους είπε «η Ελένη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και με πολύ υψηλούς στόχους. Αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι-σύμβολο …Η Ελένη αντιστάθηκε με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους. Η κόρη σας σαν λαμπρό αστέρι θα μας δείχνει πάντα το δρόμο από εκεί που είναι. Εφεξής εγώ και η Ελένη θα είμαστε μαζί, σας δίνω το λόγο μου».

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.

Δείτε βίντεο: Συγκλόνισε την Ελλάδα η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Η Ελένη πήγε σε άγρια θηρία...»
Συγκλόνισε την Ελλάδα η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Η Ελένη πήγε σε άγρια θηρία...»



Ειδήσεις σήμερα:

Περνάμε στην ψηφιακή εποχή: Αποκτάμε προσωπικό αριθμό - Ποιες υπηρεσίες θα γίνονται ηλεκτρονικά

Κλιματιστικά και κορωνοϊός: Τα τέσσερα SOS και οι έξι συμβουλές των ειδικών για σωστή χρήση

Δείτε τις θερμοκρασίες για το Σαββατοκύριακο σε χάρτες - Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» 42άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης