Κορωνοϊός: Να είμαστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να υπάρξουν σοβαρά κρούσματα
Διαστακτική για το άνοιγμα των σχολείων ήταν η Αθηνά Λινού
Υπέρ της χρήσης μάσκαςοποιασδήποτε μορφής, κάθε φορά που είμαστε σε επαφή με ανθρώπους, τάχτηκε η καθηγήτρια επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής «Πρόληψις» Αθηνά Λινού μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.
Η καθηγήτρια επιδημιολογίας φάνηκε διστακτική για το άνοιγμα των σχολείων, λέγοντας πως «το δίλημμα είναι αν ανοίξουν τα σχολεία χρειάζεται να παρθούν πάρα πολλά μέτρα για να μη νοσήσει κανένα παιδί, κατά το δυνατόν, ή θα επενδύσεις όλη αυτή την προσπάθεια της έναρξης του σχολείου σε προσπάθεια για καλύτερη διαχείριση και πληρέστερη απόδοση της εξ αποστάσεως μάθησης, αν είχαμε δηλαδή τέλεια μέτρα προστασίας, θα έλεγα ναι να ανοίξουν τα σχολεία, αν είχαμε τεστ και μπορούσαμε να οργανώσουμε μία μελέτη που να παρακολουθούν ένα δείγμα από κάθε σχολείο και να βλέπουν πως πάνε τα πράγματα, θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενη να πάνε τα παιδιά στο σχολείο, για λόγους ψυχολογικούς και για να ηρεμήσουν οι οικογένειες και για να κινηθεί η αγορά πιο πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή με όχι πλήρη συμφωνία των επιστημόνων ακόμα, μάλλον με ανησυχεί το άνοιγμα των σχολείων».
Η κ. Λινού αναφέρθηκε ακόμα και στο κατά πόσο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και να κρατήσουν τα παιδιά σε απόσταση, να μην δημιουργηθούν καταστάσεις μπουλινγκ εναντίον των παιδιών που φοράνε μάσκα ή εναντίον των παιδιών που δεν θα φοράνε μάσκα.
Τέλος για τη χρήση της μάσκαςαπό όλους, η κ. Λινού τάχτηκε υπέρ της χρήσης μάσκας οποιασδήποτε μορφής κάθε φορά που είμαστε σε επαφή με ανθρώπους, αν είμαστε μόνοι μας δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.