Χρηματιστήριο: Έπεσε ξανά κάτω από τις 780 μονάδες

chrimatistirio

Πτώση 0,31% για τον Γενικό Δείκτη - Επιφυλακτικοί οι επενδυτές - Ο καθαρός τζίρος δεν ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ 

Πτώση 0,31% για την Αθήνα η οποία είχε μια ακόμη συνεδρίαση “χαμηλής” πτήσης καθώς ο καθαρός τζίρος δεν ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 778,62 μονάδες χάνοντας 0,31%.

Οι επενδυτές τηρούν στάση επιφυλακτικότητας απέναντι στην Ελλάδα εν όψει της λύσης που θα δοθεί για το χρέος τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η μετοχή της Alpha bank έχασε 2,75% κλείνοντας στα 1,911 ευρώ. Η μετοχή της Eurobank έχασε 1,78% στα 0,938 ευρώ. Άνοδος 1,18% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 2,904 ευρώ.

Κέρδη 2,06% για τον Μυτιληναίο στα 9,40 ευρώ – μετά την γενική συνέλευση των μετόχων όπου η διοίκηση τόνισε πως θα διεκδικήσει ΔΕΠΑ και λιγνιτικές μονάδες.

Με πτώση 2,22% ο ΟΤΕ στα 10,14 ευρώ. Οριακή η άνοδος σε ΟΠΑΠ στα 9,62 ευρώ. Άνοδος 1,54% για την Μπέλα στα 14,50 ευρώ.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 37,7 εκατ.ευρώ. - εκ των οποίων τα 6,1 εκατ. ευρώ ήταν πακέτα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sev

Στο μηνιαίο του δελτίο, ο ΣΕΒ επισημαίνει ότι η στασιμότητα της παραγωγικότητας θέτει σε κίνδυνο την συνεχιζόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας – Η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει κεφάλαια στις αγορές μετά από 9 χρόνια

uytXL

Δεκτή έκανε η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει στις 15 Νοεμβρίου, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, ζητώντας να μην υπάρξει μεταβολή στο περιουσιακό καθεστώς της εταιρείας Folli - Follie

greece_economy

Ελλάδα - Ισπανία - Ιρλανδία σημειώνουν πρόοδο στο πεδίο της ανταγωνιστικότητας - «Πολλές χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας που είχαν πληγεί ιδιαιτέρως έντονα από τη χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια έναντι άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ», γράφει το δημοσίευμα 

3
dasikoi_xartes

Άρον-άρον τρέχει να νομοθετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος για να αντιμετωπιστεί ο γόρδιος δεσμός των δασικών χαρτών στο νησιωτικό χώρο. Η μεγάλη μεταρρύθμιση που προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς καθώς έχει αναρτηθεί το 52% της χώρας, αρχίζει να αποκαλύπτει και την άλλη πλευρά του …φεγγαριού. 

porto_helio

Ήταν ένα από τα σημαντικά ξενοδοχειακά deals της περασμένης χρονιάς με δεδομένα και τα ηχηρά ονόματα αγοραστών και πρώην ιδιοκτητών, ενώ τώρα έκλεισε μία νέα συμφωνία, αυτή τη φορά για το management του ξενοδοχείου.