Ο Ρομπέρτο Μπενίνι γίνεται Τζεπέτο στην ταινία «Πινόκιο»
Η ομώνυμη ταινία του Ματέο Γκαρόνε θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο
Ένας από τους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες όλων των εποχών, με τον οποίον μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ο Πινόκιο, επιστρέφει δριμύτερος, αυτή τη φορά μέσα από την μεγάλη οθόνη. Η ταινία «Πινόκιο» του Ματέο Γκαρόνε, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο, έρχεται το Μάρτιο στους κινηματογράφους από την ODEON.
Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας μεταμορφώνεται, στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε, σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι.
Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.