Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ετοιμάζεται για εορταστικές εμφανίσεις με καινούργια τραγούδια
Θα πραγματοποιήσει τέσσερα live στο Gazarte Roof Stage
Ζωντανές εμφανίσεις ετοιμάζει για τις γιορτές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο δημοφιλής – ερμηνευτής – τραγουδοποιός θα βρεθεί για τέσσερα συνολικά Σάββατα, στις 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 και 11 Ιανουαρίου, στο Gazarte Roof Stage για να μοιραστεί με το κοινό όμορφες μουσικές εμπειρίες.
Το πρόγραμμά του θα αποτελεί μια μουσική ξενάγηση σε μια μουσική «Άγνωστη Γη», όπως μεταφράζεται ο τίτλος της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς «Terra Incognita», η οποία περιλαμβάνει εννέα καινούργια τραγούδια αξιόλογων δημιουργών, όπως οι Ελένη Φωτάκη, Νίκος Μωραΐτης, Ελένη Γιαννατσούλια, Βασίλης Δήμας, Κωνσταντίνος Παντζής και Ελεάνα Βραχάλη αλλά και κάποιες παλαιότερες επιτυχίες του μεταξύ των οποίων και τα «Μην Αργείς», «Εκδρομή», «Κομμένα Τα Πρέπει» και «Χορεύω».
Μαζί του, στις μουσικές αυτές βραδιές θα ο ανατρεπτικός ZAF, ο τραγουδοποιός - φαινόμενο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρώτο του κιόλας τραγούδι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.