Pink Martini: Το δημοφιλές συγκρότημα έρχεται στην Αθήνα για συναυλία

Pink Martini: Το δημοφιλές συγκρότημα έρχεται στην Αθήνα για συναυλία

Πού και πότε θα εμφανιστεί ζωντανά

Pink_Martini
Μια από τις πλέον αγαπημένες και πιο εμπορικές μπάντες του κόσμου, οι Pink Martini, θα είναι ανάμεσα στα διάσημα ξένα ονόματα που θα επισκεφθούν το καλοκαίρι την Ελλάδα για συναυλία. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει στις 15 Ιουλίου, στο εκ βάθρων ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στο πλαίσιο των Rockwave Nights.
Amado Mio - Pink Martini ft. China Forbes
Κάθε τους εμφάνιση είναι ένα συναρπαστικό κράμα από εκρηκτική σκηνική παρουσία, παραμυθένιες εξιστορήσεις βγαλμένες από το κλασικό Χόλιγουντ και ξεσηκωτικούς ρυθμούς από όλες τις γωνιές του κόσμου, όλα τυλιγμένα σε μια εντελώς δική τους εστέτ μουσική ατμόσφαιρα.

Δύσκολα μπορεί να τούς κατατάξει κανείς σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος καθώς ίναι jazz, ή lounge, ή fusion ή και όλα μαζί. Στο τέλος της ημέρας, έχουν τη μυστική συνταγή για το τέλειο πάντρεμα διαφορετικών ειδών με αποτέλεσμα το μοναδικό τους μουσικό ιδίωμα.

Η ιστορία της δημιουργίας του συγκροτήματος είναι αρκετά ανορθόδοξη. Το 1994 ο Thomas Lauderdale εργαζόταν ως πολιτικός συνεργάτης στη γενέτειρά του, το Portland του Oregon, με τη φιλοδοξία να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για κάποια θέση. Όπως και άλλοι πρόθυμοι πολιτικοί στο στάδιο της εκπαίδευσης, πήγε σε κάθε πολιτικό έρανο κάτω από τον ήλιο… αλλά απογοητεύτηκε με τη μουσική που άκουγε σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Αντλώντας έμπνευση από μουσικές από όλο τον κόσμο – αλλά και από τα είδη της κλασικής, της τζαζ, και της παλιομοδίτικης ποπ – και ελπίζοντας να προσελκύσει συντηρητικούς και φιλελεύθερους, ίδρυσε τη «μικρή ορχήστρα» Pink Martini. Σκοπός της εξαρχής ήταν να παρέχει όμορφα και συμπεριληπτικά μουσικά soundtracks για πολιτικούς εράνους για σκοπούς όπως ανθρώπινα δικαιώματα, οικονομικά προσιτή στέγαση, περιβαλλοντικές δράσεις, χρηματοδότηση βιβλιοθηκών, εκπαίδευση και πάρκα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη από τον Κολωνό

Χειροπέδες σε 4 άνδρες που άνοιγαν σπίτια στα βόρεια προάστια - Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη με πυροβολισμό


Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί με αφανισμό σχεδόν 8 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη Βρετανία, σύμφωνα με έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης