Θέατρο Τέχνης: Το νέο έργο «Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη» ανεβαίνει στην Παιδική Σκηνή του

Θέατρο Τέχνης: Το νέο έργο «Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη» ανεβαίνει στην Παιδική Σκηνή του

Με την υπογραφή του βραβευμένου συγγραφέα Ανδρέα Φλουράκη

H_istoria_tou_spasmenou_kathrefti_-_theatro_texnis
Eμπνευσμένη από την «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν είναι «Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη», το νέο έργο για παιδιά του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Ανδρέα Φλουράκη, που θα ανέβει στις 22 Οκτωβρίου, στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Πρόκειται για μια συναρπαστική παραμυθένια περιπέτεια που με σύγχρονη γλώσσα και αναφορές, γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ και φαντασία, επιθυμεί να μιλήσει στις καρδιές των παιδιών τόσο για τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της φιλίας, όσο και για φλέγοντα περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα.

Ο παράσταση ανεβαίνει με μια ομάδα που προέρχεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ο Τάσος Πυργιέρης, απόφοιτος επίσης της Σχολής, σκηνοθετεί πρώτη φορά στην Παιδική Σκηνή μια ταλαντούχα εννεαμελή ομάδα ηθοποιών που με φαντασία ερμηνεύουν ρόλους ανθρώπων και ζώων, χορεύουν, παίζουν και τραγουδούν ζωντανά σε πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Μανουηλίδη (Panú).

Στην παράσταση που μιλά με έξυπνο τρόπο στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης που αξίζει να έχουμε τόσο ο ένας για τον άλλον όσο και όλοι και όλες μαζί για τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι φτιαγμένα κατά το 85% από ανακυκλώσιμα υλικά.

Κλείσιμο
Τη σκηνοθεσία την παράστασης υπογράφει ο Τάσος Πυργιέρης ενώ παίζουν οι ηθοποιοί Ρένα Κυπριώτη, Λευτέρης Βασιλάκης, Μαριλένα Μόσχου, Χρήστος Σταθούσης, Αναστασία Βλυσίδου, Ελένη Γεώργα, Καρολίνα Σακελλαρίου, Ανδρέας Καρτσάτος και Μάριος Αλεξανδρής.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Κάθε Κυριακή στις 12μμ
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης