Måneskin: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με την σφραγίδα του Tom Morello - Βίντεο

Måneskin: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με την σφραγίδα του Tom Morello - Βίντεο

«Όταν τους είδα να παίζουν ζωντανά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό» εξομολογείται ο διάσημος Αμερικανός ρόκερ

maneskin-e-tom-morello
Το μαγικό μουσικό άγγιγμα του Tom Morello «κουβαλά» το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Måneskin με τίτλο «Gossip». Ο διάσημος μουσικός και τραγουδοοποιός, ηγέτης της σούπερ ροκ μπάντας Rage Against the Machine, συνεργάστηκε με τους ανερχόμενους Ιταλούς ρόκερ στο κομμάτι αυτό το οποίο αποτελεί προπομπό του νέου, επερχόμενου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους « RUSH» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου.

GOSSIP

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά πως υπάρχει μία rock and roll μπάντα από την Ιταλία που έχει κάνει μεγάλο χαμό παγκοσμίως, είπα “Έλα τώρα, Σιγά!» εξομολογήθηκε ο Tom Morello για να αποκαλύψει αμέσως μετά αναφερόμενος στο σπάνιο ταλέντο των Måneskin . «Όταν όμως τους είδα να παίζουν ζωντανά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έχουν μια φοβερή δυναμική, ένα μοναδικό sex appeal και ροκάρουν τόσο καλά ώστε να θεωρηθούν ότι καλύτερο έχει γνωρίσει η rock and roll σκηνή για την νέα γενιά. Καταφέραμε να βρεθούμε σε έναν studio στο Hollywood όπου διαπίστωσα πως είναι μια πολύ καλή μπάντα, όπου όλοι παίζουν πολύ καλή μουσική, γράφουν ωραία τραγούδια, συνδέονται με το κοινό τους σε ένα πολύ συναισθηματικό επίπεδο και όταν τους δεις πάνω στη σκηνή ζωντανά το κοινό πραγματικά τρελαίνεται! Μοιάζουν πολύ με μεγάλες μπάντες που ξεκίνησαν την πορεία τους τη δεκαετία των 90s»
Κλείσιμο
 
«Η τεράστια εμπειρία που έχει ο Tom Morello, μάς έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια χωρίς να κάνουμε υπερπροσπάθεια. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό γι’ αυτήν τη συνεργασία. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας» δήλωσε ο Damiano David ενώ ο Ethan συμπλήρωσε με νόημα πως «Ο Morello έφερε στους Måneskin την μαγεία των Rage!»

Η Victoria αποκάλυψε πως «το τραγούδι αυτό ξεκίνησε με μία μελωδία που είχε σκεφτεί ο Thomas καιρό πριν και το κρατούσαν στο αρχείο τους μέχρι να εξελιχθεί σε αυτό που ήθελαν» με τον Thomas να εξομολογείται πως «το να παίζουν μουσική μαζί του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης