Måneskin: Αυτό είναι το καινούργιο τους τραγούδι - έκπληξη - Βίντεο

Måneskin: Αυτό είναι το καινούργιο τους τραγούδι - έκπληξη - Βίντεο

Τί δηλώνει ο τραγουδιστής τους, Damiano David και που θα δώσουν συναυλίες τους επόμενους μήνες

Maneskin
Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, σε μουσικό ύφος διαφορετικό από αυτό μάς έχουν συνηθίσει, επιστρέφουν δισκογραφικά οι Måneskin. Πρόκειται για μια συγκινητική ροκ μπαλάντα, με τίτλο «The Loneliest», με την οποία η ιταλική μπάντα, η καριέρα της οποίας απογειώθηκε μετά την νίκη της στην Eurovision του 2021, εξερευνά νέα μουσικά τοπία.

Måneskin - THE LONELIEST (Official Audio with lyrics)


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι σας θα ακούσετε επιτέλους το ‘The Loneliest’. Το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα, είναι πολύ προσωπικό αλλά νομίζω ότι όλοι σας θα ταυτιστείτε. Κάναμε ένα show έκπληξη στο Λονδίνο και τραγουδήσαμε το ‘The Loneliest’ ζωντανά για πρώτη φορά και η αντίδραση του κόσμου σήμαινε πολλά για μας» δηλώνει ο αρχηγός του συγκρορτήματος, Damiano David και προσθέτει: «Περνάμε τέλεια κάνοντας περιοδεία σε όλο το κόσμο, γνωρίζοντας θαυμαστές μας από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και την Ευρώπη και παραπέρα και ανυπομονούμε να για περισσότερες συναυλίες και μουσική για το 2023!»

Η αλήθεια είναι πως οι Måneskin αποτελούν ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο καθώς είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές μπάντες που κατάφεραν να εξαργυρώσουν τόσο ακριβά και με διάρκεια την κούπα της Eurovision. Διαθέτοντας έναν αρχηγό σούπερ – σταρ, με φωνή αλλά και παρουσία που ξεσηκώνει τα πλήθη, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δώσει πολυάριθμες sold out συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι Rolling Stones ενώ απέσπασαν και βραβείο MTV για την επιτυχία τους «Supermodel» η οποία έχει ξεπεράσει τα 170 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα ξεκινά η μεγάλη περιοδεία τους στις ΗΠΑ με σε πολλές μεγάλες πόλεις ενώ από το Φεβρουάριο του 2023 κι έπειτα θα περιοδεύουν ανά την Ευρώπη όπου ήδη έχουν προγραμματίσει να δώσουν δεκάδες συναυλίες. Το ανακοινωμένο συναυλιακό τους πρόγραμμα φθάνει μέχρι τον Μάϊο του 2003 και σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα. Αναμένεται, ωστόσο, να προστεθούν και νέες ημερομηνίες.  Για να δούμε...Θα περάσουν τελικά από την Αθήνα;

Ειδήσεις σήμερα:

Το φιλί Μακρόν - Τρας στην Πράγα και ο... εκνευρισμός Ερντογάν με την Ελλάδα


Άγνωστος στη Ρόδο απειλούσε μέσω Instagram ότι θα σκότωνε 15χρονη αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες


Νέα δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν και Μπαχτσελί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης