Σταμάτης Κριμιζής: Ο κορυφαίος διαστημικός επιστήμονας στους διαδικτυακούς διαλόγους του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Σταμάτης Κριμιζής: Ο κορυφαίος διαστημικός επιστήμονας στους διαδικτυακούς διαλόγους του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση

Stamatis_Krimizis
Σημαντικές προσωπικότητες, από διάφορους χώρους δράσης, θα φιλοξενεί το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, στο πλαίσιο μιας νέας δράσης του. Οι φιλοξενούμενοι θα λαμβάνουν μέρος στις διαδικυακές συζητήσεις που θα πραγματοποιούνται, σε μηνιαία βάση, τις οποίες θα συντονίζει ο δημογράφος Μάκης Προβατάς.

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, γιατί προσωπικότητες διεθνούς κύρους μάς τιμούν με την παρουσία τους και δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει τον τρόπο σκέψης τους και τις αξίες με τις οποίες πορεύθηκαν προς την πνευματική και κοινωνική καταξίωση. Επιδίωξή μας είναι να αποτελέσουν πρότυπα ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους της πατρίδας μας.» δηλώνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κύριος Νίκος Α. Κούκης.

Προσωπικότητες στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού


Ο πρώτος φιλοξενούμενος που θα εγκαινιάσει,  την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου,  τη νέα αυτή δράση, με τίτλο «Προσωπικότητες από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού»,  είναι ο πολυβραβευμένος επιστήμονας Σταμάτης Κριμιζής, Ακαδημαϊκός -  διαστημικός επιστήμονας με διακεκριμένη επαγγελματική σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός και πρωτοπόρος ερευνητής και συμμετοχή στα σπουδαιότερα διαστημικά προγράμματα των Η.Π.Α.,της NASA, αλλά και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΙΠ, Νίκος Α. Κούκης, επίσης θα συμμετέχει ο κος Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης επί τιμή και μέλος Δ.Σ. του ΕΙΠ.
Οι συζητήσεις θα διεξαχθούν στο γραφείο του αειμνήστου Πρόδρομου Μποδοσάκη, γραφείο του εκάστοτε Προέδρου του ΕΙΠ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης