Το χρήσιμο θέατρο του Bob

bobfestival2018

Στη δεύτερη δεκαετία της ζωή του εισέρχεται με τον ίδιο νεανικό ενθουσιασμό της αρχής το πιο δυναμικό θεατρικό φεστιβάλ της Αθήνας – το Bob Theatre Festival- με διαγωνισμούς, πρεμιέρες και επαναλήψεις αγαπημένων στο θεατρόφιλο κοινό παραστάσεων 

Με το δεξί στην 2η δεκαετία της ζωή του εισέρχεται το Bob Theatre Festival, το πιο δυναμικό φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της πόλης.

Το 11ο στη σειρά φεστιβάλ ξεκινά στο συνήθη τόπο διοργάνωσης (το Bios στην Οδό Πειραιώς) την Δευτέρα 28 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 με πληθώρα παραστάσεων – πρεμιέρες και επαναλήψεις παραστάσεων που αγαπήθηκαν από τους θεατρόφιλους της Αθήνας) αλλά και τον διαγωνισμό Scratch Night στον οποίο συμμετέχουν 20 ομάδες.

Το Bob Theatre Festival 2018 – με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Σαρακατσάνη και διοργανωτές τις ομάδες AbOvo & 4FRONTAL- θέτει ένα νέο στόχο: «αναζητά το θέατρο που είναι χρήσιμο, το θέατρο που απευθύνεται στον άνθρωπο, το θέατρο που αλλάζει ζωές!».
bobfestival2018-1

Όπως διακηρύσσουν οι διοργανωτές «με “ομπρέλα” την ιδέα της αναζήτησης του χρήσιμου θεάτρου που μπορεί να αλλάξει ζωές, διαμορφώνει το πρόγραμμά του. Οι βασικές του δράσεις παραμένουν ως έχουν:

- Ο διαγωνισμός Scratch Night εξακολουθεί να αναζητά τις καλύτερες νεοσύστατες ομάδες.
- Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς, τις οποίες όμως πλέον αξιολογούμε κάτω από αυτό το νέο πρίσμα.
- Τώρα, όμως για πρώτη φορά στο Bob, παρουσιάζουμε πρεμιέρες! Όλες οι πρεμιέρες θα ενταχθούν σε μια σειρά συζητήσεων, με κοινό και συντελεστές, στο πλαίσιο της διερεύνησης και της αξιολόγησης του χρήσιμου θεάτρου».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις πρεμιέρες και τις επαναλήψεις στη σελίδα του Bob Theatre Festival στο facebook – fb: BobTheatreFestival.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vrekos

Τρία αδέρφια από το Καρπενήσι, ο Γιάννης, ο Δημήτρης και ο Βασίλης Βρέκος, έχουν δημιουργήσει μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα κρέατος και μέσα από την προϊοντική τους γκάμα έχουν κατοχυρώσει την πατέντα ενός είδους λουκάνικου, γεμιστού με τραχανά και φέτα

o-kosmos-tis-evripidou

Για 34 χρόνια, από το 1977 έως το 2011η φιλόλογος-λαογράφος κα Ζωή Ε. Ρωπαϊτου εργάσθηκε στο Κέντρο Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών ως ερευνήτρια, ενώ έχει προλάβει να «γράψει» 4 βιβλία για πρόσωπα, επαγγέλματα, γειτονιές της πρωτεύουσας.Στις αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το νέο της βιβλίο για την Ευριπίδου

karteraki

Η απαίτηση ενός θαμώνα παραδοσιακού καφενείου στην Κρήτη για το βοτανικό μείγμα του ζεστού ροφήματος του έγινε στις μέρες μας premium προϊόν