Το χρήσιμο θέατρο του Bob

bobfestival2018

Στη δεύτερη δεκαετία της ζωή του εισέρχεται με τον ίδιο νεανικό ενθουσιασμό της αρχής το πιο δυναμικό θεατρικό φεστιβάλ της Αθήνας – το Bob Theatre Festival- με διαγωνισμούς, πρεμιέρες και επαναλήψεις αγαπημένων στο θεατρόφιλο κοινό παραστάσεων 

Με το δεξί στην 2η δεκαετία της ζωή του εισέρχεται το Bob Theatre Festival, το πιο δυναμικό φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της πόλης.

Το 11ο στη σειρά φεστιβάλ ξεκινά στο συνήθη τόπο διοργάνωσης (το Bios στην Οδό Πειραιώς) την Δευτέρα 28 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 με πληθώρα παραστάσεων – πρεμιέρες και επαναλήψεις παραστάσεων που αγαπήθηκαν από τους θεατρόφιλους της Αθήνας) αλλά και τον διαγωνισμό Scratch Night στον οποίο συμμετέχουν 20 ομάδες.

Το Bob Theatre Festival 2018 – με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Σαρακατσάνη και διοργανωτές τις ομάδες AbOvo & 4FRONTAL- θέτει ένα νέο στόχο: «αναζητά το θέατρο που είναι χρήσιμο, το θέατρο που απευθύνεται στον άνθρωπο, το θέατρο που αλλάζει ζωές!».
bobfestival2018-1

Όπως διακηρύσσουν οι διοργανωτές «με “ομπρέλα” την ιδέα της αναζήτησης του χρήσιμου θεάτρου που μπορεί να αλλάξει ζωές, διαμορφώνει το πρόγραμμά του. Οι βασικές του δράσεις παραμένουν ως έχουν:

- Ο διαγωνισμός Scratch Night εξακολουθεί να αναζητά τις καλύτερες νεοσύστατες ομάδες.
- Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς, τις οποίες όμως πλέον αξιολογούμε κάτω από αυτό το νέο πρίσμα.
- Τώρα, όμως για πρώτη φορά στο Bob, παρουσιάζουμε πρεμιέρες! Όλες οι πρεμιέρες θα ενταχθούν σε μια σειρά συζητήσεων, με κοινό και συντελεστές, στο πλαίσιο της διερεύνησης και της αξιολόγησης του χρήσιμου θεάτρου».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις πρεμιέρες και τις επαναλήψεις στη σελίδα του Bob Theatre Festival στο facebook – fb: BobTheatreFestival.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

saia-paradosou

Η Ηρώ Σαϊα έστησε μια compact παράσταση σαν ένα ακριβό κέντημα από τα παλιά – μόνο που τα υλικά της παράστασης μιλάνε για την ζωή μας στο σήμερα!

mantis

Ο Χρήστος Νικολούδης, ένας νέος startuper – διοργανωτής του StartupNow Forum γίνεται στην Ελευσίνα το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου 2018 μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουν εκείνοι που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση

eshophy

Η Σοφία Δενδρινού και η Ευδοκία Λιάκου έφτιαξαν την εταιρεία ÉSOPHY το 2017 και εγκατέστησαν το γευστικό τους στρατηγείο στην Κηφισιά, επιλέγοντας να κρατήσουν την κουζίνα τους σε δημόσια θέα και αυτό για να δώσουν την ευκαιρία στους πελάτες να μυρίσουν την σοκολάτα που λιώνει, τους καρπούς που ψήνονται και να δουν όλη την προετοιμασία και δημιουργία των προϊόντων

1
myandros-instagram

116 φωτογράφοι καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά για το νησί της Άνδρου μέσα από το project "#My_Andros"

1