Οι «κουτοπόνηροι» του ΣΥΡΙΖΑ…
troupiwtis

Πέτρος Τρουπιώτης

Οι «κουτοπόνηροι» του ΣΥΡΙΖΑ…

Κουτοπόνηροι…

Μόνον με αυτή την λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει όλους αυτούς, στον Σύριζα, που τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την απόφαση για την δική της « Χρυσής Αυγής», προσπαθούν να κάνουν το «άσπρο , μαύρο» ή για να είμαστε και μέσα στο κλίμα του θέματος « το μαύρο- άσπρο».

Κουτοπόνηροι γιατί νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν  και πάλι τον μέσο πολίτη, λέγοντας σήμερα μεγάλα λόγια. 

Νομίζουν πως έτσι μπορούν να τον κάνουν να ξεχάσει τι έγινε τα χρονιά που κυβερνούσαν, σε σχέση με την δική της Χρυσής Αυγής.

 Νομίζουν πως λέγοντας μεγάλες κουβέντες, θα μπορέσουν τώρα να κάνουν να ξεχαστούν όλα όσα έκαναν , ή για την ακρίβεια δεν έκαναν , για να προχωρήσει η δική της Χρυσής Αυγής.

 Θα ξεχαστεί ότι άλλαξαν , λίγες μέρες πριν εγκαταλείψουν την εξουσία, τον Ποινικό Κώδικα, με αποτέλεσμα, τα μέλη της ΧΑ να πέσουν …στα μαλακά…

  Και νομίζοντας πως ο μέσος πολίτης έχει μνήμη …χρυσόψαρου, βγαίνουν τώρα στα κανάλια, στο διαδίκτυο αλλά και στην Βουλή και …καταγγέλλουν σχεδόν τον εαυτό τους , ζητώντας αλλαγή του νομού, που οι ίδιοι ψήφισαν…

 Αστεία πράγματα…

 Αλλά , όπως είναι φυσικό, όπως προβλέπει και « ο νομός του Μέρφυ», τελικά, όλη αυτή η υπερπροβολη του θέματος από τους ίδιους, όλη η θεατρική παρουσία στην Βουλή με τα πλακάτ (που ούτε αυτά δεν μπορέσαν να τα βάλουν στην σωστή σειρά…), αλλά και με την πανηγυρική παρουσία Τσίπρα έξω από τον Αέριο Πάγο, γύρισε μπούμερανγκ.

 Γιατί το διαδίκτυο γέμισε από τις «όχι και τόσο εχθρικές», δηλώσεις στελεχών για την ΧΑ, από φωτογραφίες με τις επισκέψεις μαζί με τον Π Καμμένο και άλλους βουλευτές του Σύριζα στα νησιά, και από τις ιστορίες με την καθυστέρηση της δίκης , μια γιατί « δεν βρισκόταν αίθουσα», μια γιατί δεν δουλεύει το αιρκοντίσιον» και την άλλη γιατί χάλαγε η θέρμανση….

 Και ήλθε και η δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντονή, σύμφωνα με την οποία ο Τσίπρας –και όχι μόνον- γνώριζε για το ποσό ευεργετικές για την ΧΑ ήταν οι διατάξεις που αλλάζαν στον ΠΚ, αλλά τις προχώρησε , και «έδεσε το γλυκό».

Κλείσιμο
 Όλοι λοιπόν ήξεραν και γνωρίζοντας τις ψήφισαν τις αλλαγές…

  Υπήρχε κάποια παρασκηνιακή συνεννόηση?

Ήλπιζαν σε κάτι?

 Πίστευαν ότι η ΧΑ μπορεί να κόψει ψήφους από την ΝΔ

 Ότι και α συμβαίνει, το θέμα είναι πως τώρα «όλα ήλθαν στο φως», γιατί η πραγματικότητα πάντα αποτελεί ένα τοίχο στον οποίο το ψέμα κτυπά. Και είναι βέβαιο ότι πάντα τραυματίζεται αυτός που μεταφέρει το ψέμα…

  Και κάτι τελευταίο. Ορισμένοι στον Σύριζα (θέλω να ελπίζω όχι όλοι…) νομίζουν πως οι Έλληνες πολίτες είμαστε χωρίς μνήμη, κουτοί και ευκολόπιστοι.

 Βέβαια, επειδή αυτή η τακτική τους , ο λαϊκισμός, οι ψεύτικες υποσχέσεις και ο διχασμός, έπιασε το 2015, νομίζουν ότι θα πιάνει πάντα.

 Μόνον που δεν είναι όλες οι μέρες ιδίες.

 Και κυρίως, κατάλαβε πια τους κουτοπόνηρους και τις κουτοπονηριές τους……
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ