Συγκλονισμένος (για τους νεκρούς) και οργισμένος (για τα νέα σόου Τσίπρα)
kalogeropoulos

Μάριος Καλογερόπουλος

Συγκλονισμένος (για τους νεκρούς) και οργισμένος (για τα νέα σόου Τσίπρα)

Είναι από τις φορές που οι λέξεις είναι πραγματικά λίγες για να αποτυπώσουν την πραγματικότητα. Η Ελλάδα ξημέρωσε με δεκάδες νεκρούς και για μένα δύο είναι οι λέξεις: συγκλονισμένος και οργισμένος

Συγκλονισμένος για τους δεκάδες νεκρούς.

Συγκλονισμένος για τους γονείς που προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους και τα αγκάλιασαν αλλά η φωτιά τους πήρε τη ζωή μαζί.

Συγκλονισμένος για το βρέφος των έξι μηνών που χάθηκε. Είμαι κι εγώ πατέρας δύο μικρών παιδιών και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καταφέρουν αυτοί οι τραγικοί γονείς να αντιμετωπίσουν την αδιανόητη αυτή απώλεια.

Συγκλονισμένος για τους εκατοντάδες ανθρώπους που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Συγκλονισμένος για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή. Έχω περπατήσει τους δρόμους στο Μάτι, το Νέο Βουτζά, το Ζούμπερι και ξέρω ότι αυτό το πευκοδάσος θα πάρει χρόνια να επανέλθει

Οργισμένος για όλους αυτούς που διαχρονικά άφησαν την πυροσβεστική "γυμνή" και τα δάση απροστάτευτα. Χωρίς άνδρες, οχήματα, αεροσκάφη, δασικούς δρόμους, δεξαμενές μέσα στα δάση κ.α. η φωτιά δεν περιορίζεται, πόσω μάλλον δεν αντιμετωπίζεται.

Οργισμένος για όσους έκλειναν τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στην εθνική οδό για να κερδίσουν μερικά μέτρα δρόμου ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να φτάσουν στο μέτωπο για να σώσουν ο,τι ήταν δυνατό να σωθεί.

Οργισμένος με όλους αυτούς που στα social media κάνουν πολιτικά παιχνίδια ένθεν κακείθεν.

Κλείσιμο
Οργισμένος με αυτόν τον ανεκδιηγητο συνεργάτη του Παπαδημούλη, ο οποίος όχι μόνο κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για τις φωτιές αλλά στη συνέχεια ούτε συγγνώμη ζήτησε ούτε και σταμάτησε να τουιταρει ωσάν αυτό που έγραψε να ήταν κάτι φυσιολογικό.

Οργισμένος, κυρίως, με αυτό το απαράδεκτο κυβερνητικό σόου που στήθηκε τα μεσάνυχτα. Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας, ζήτησε να ενημερωθεί σε εθνικό δίκτυο, με απευθείας μεταδόσεις από κανάλια, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες και αντί να ρωτά για τις απώλειες, τους αγνοούμενους ή τις εν εξελίξει επιχειρήσεις διάσωσης, αυτός επελεξε να μάθει πόσες ήταν οι ταυτόχρονες εστίες. Και μετά βγήκε και μίλησε για "ασύμμετρη κατάσταση". Ναι, είναι ασύμμετρη η κατάσταση όταν είσαι τόσο απών...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK