Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, που αυτοπυροβολήθηκε στο αριστερό του πόδι στις 2:45 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο της πολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βοϊδονικόλας, που είναι επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος με πιστόλι στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μηριαία αρτηρία και να χάσει πολύ αίμα.
Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η επιστροφή του του στη ΜΕΘ του Τζανείου, για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.
Στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκαν ένας κάλυκας και μία βολίδα.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.