Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Συγγνώμη ζήτησε μαθητής που αγκάλιασε την ηθοποιό

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Συγγνώμη ζήτησε μαθητής που αγκάλιασε την ηθοποιό

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι:  Ο Ακέρ Οκόγιε έγινε viral μέσω του βίντεο που τον δείχνει να αποκαλεί «πολύ όμορφη» από μικροφώνου την Μέγκαν Μάρκλ

meghan-markle-agalia
Συγγνώμη ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι ο νεαρός μαθητής που αγκάλιασε την Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο σχολείο του στο Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή.

Ο Ακέρ Οκόγιε έγινε viral μέσω του βίντεο που τον δείχνει να αποκαλεί «πολύ όμορφη» από μικροφώνου τη Μέγκαν Μάρκλ με την ίδια να τον ακούει έκπληκτη και στη συνέχεια να τον «επιβραβεύει» με μια αγκαλιά.



Μετά τη δημοσιότητα που πήραν οι κινήσεις και οι φράσεις του ο 16χρονος έστειλε επιστολή στον πρίγκιπα Χάρι δηλώνοντάς του ότι «ένιωσε σοκ» όταν είδε τη σύζυγό του από κοντά.

Ο 16χρονος αποκάλυψε ότι η περασμένη Παρασκευή ήταν «η καλύτερη ημέρα της ζωής μου» αλλά και ότι η Μέγκαν Μάρκλ βρήκε «αστεία» την ένθερμη προσέγγισή του.

Κλείσιμο
meghan-markle-agalia-foititis


Στο γράμμα του αποσπάσματα του οποίου έφερε στη δημοσιότητα η Sun ο 16χρονος γράφει:

«Αγαπημένοι Χάρι και Μέγκαν. Χάρι ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις για το γράμμα αυτό. Ελπίζω να μην παρεξήγησες την αγκαλιά μου στη σύζυγό σου. Ήμουν σε σοκ όταν την είδα να φτάνει στο σχολείο μου. Ήταν χαρά μου που άκουσα την ομιλία της και που μίλησα μπροστά της. Αποτελεί μεγάλη έμπνευση».

Για την ιστορία ο 16χρονος δηλώνει χαρούμενος που είναι μόνος του εξομολογούμενος ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα αντιδρούσε μια πιθανή φίλη του από τις εικόνες του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε επίσης:

«Φωτιά στα κόκκινα» η Μέγκαν Μαρκλ: Εκθαμβωτική εμφάνιση σε μουσικό φεστιβάλ

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη κοινή εμφάνιση στο Λονδίνο μετά το Megxit

«Να με λέτε απλά Χάρι»: Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ δεν θέλει να είναι... πρίγκιπας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης