Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη κοινή εμφάνιση στο Λονδίνο μετά το Megxit

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Πρώτη κοινή εμφάνιση στο Λονδίνο μετά το Megxit

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δίνουν το παρών σε εκδήλωση απονομής βραβείων - Θαυμαστές του λαμπερού ζευγαριού συγκεντρώθηκαν έξω από το Mansion House του Λονδίνου για να δουν από κοντά τον Χάρι και τη Μέγκαν

22382995
Την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση σε βρετανικό έδαφος, μετά το Megxit, έκαναν απόψε το βράδυ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφθασαν υπό βροχή και κάτω από την ίδια ομπρέλα, που κρατούσε ιπποτικά ο γαλαζοαίματος Βρετανός, στο Mansion House του Λονδίνου για την εκδήλωση απονομής βραβείων σε τραυματίες των Ενόπλων Δυνάμεων από το ίδρυμα Endeavour Fund Awards, του οποίου ο πρίγκιπας Χάρι είναι επικεφαλής.

Παρά την βροχή, περίπου πενήντα θαυμαστές του λαμπερού ζευγαριού συγκεντρώθηκαν έξω από το Mansion House για να δουν από κοντά τον Βρετανό πρίγκιπα και την Αμερικανίδα σύζυγό του, που «τάραξαν τα νερά» στο παλάτι, όταν τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον κεντρικό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζουν την ζωή τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμπε κατά την είσοδό της στην εκδήλωση και δεν σταμάτησε να μοιράζει χαμόγελα. Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits για την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην βρετανική πρωτεύουσα, μετά το Megxit, επέλεξε να φορέσει ένα στενό γαλάζιο μίντι φόρεμα της Βικτώρια Μπέκαμ, το οποίο συνδύασε με σκούρο μπλε clutch και σκούρες σουέτ γόβες του αγαπημένου σχεδιαστή παπουτσιών της πριγκίπισσας Νταιάνα, Τζίμι Τσου.
Meghan_london

Κατά την είσοδό τους στο Mansion House ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών και φωτογραφήθηκαν με μερικούς από τους καλεσμένους στην εκδήλωση. Μετά την απονομή των βραβείων ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία.

Κλείσιμο
Η αποψινή εκδήλωση είναι μία από τις τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις του Βρετανού πρίγκιπα και της Αμερικανίδας συζύγου του ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας μέχρι την ολοκλήρωση του Megxit στις 31 Μαρτίου. Πηγή κοντά στην δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως η Μέγκαν είναι ενθουσιασμένη που βρέθηκε πάλι στο Λονδίνο, αλλά, φυσικά, όπως σε κάθε μητέρα, της λείπει ο γιος της. Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε τον μικρό Άρτσι στην έπαυλη, όπου διαμένει τους δύο τελευταίους μήνες η οικογένεια
του πρίγκιπα Χάρι, στην νήσο Βανκούβερ, στον Καναδά.

Το απόγευμα της Πέμπτης η δούκισσα του Σάσεξ εθεάθη έξω από το ξενοδοχείο Goring, πολύ κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο η Μέγκαν Μαρκλ, μάλλον, είχε επισκεφθεί το αγαπημένο ξενοδοχείο της βασιλικής οικογένειας για φαγητό και όχι για να μείνει. Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν κρατήσει το Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, για να μένουν όταν επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης