Κορωνοϊός - Κύπρος: Διαδηλώσεις για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων

Κορωνοϊός - Κύπρος: Διαδηλώσεις για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων

Τα οδοφράγματα έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού - Πολίτες διαδηλώνουν  και ζητούν το άνοιγμα και την επαναλειτουργία των τεσσάρων οδοφραγμάτων, θεωρώντας ότι επρόκειτο για πολιτική απόφαση που δεν στηρίχθηκε σε επιστημονικά δεδομένα

korono2
Χθες διαδήλωσαν στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, πολίτες που ζητούσαν το κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων με τα κατεχόμενα. Σήμερα διαδήλωσαν πολίτες που θέλουν άνοιγμα και επαναλειτουργία των τεσσάρων οδοφραγμάτων που έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού, θεωρώντας ότι επρόκειτο για πολιτική απόφαση που δεν στηρίχθηκε σε επιστημονικά δεδομένα.

Η κυπριακή κυβέρνηση από την πλευρά της έχει δηλώσει πως το κλείσιμο των οδοφραγμάτων είναι προσωρινό και τη Δευτέρα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στη Κύπρο (UNFICYP) με ανακοίνωση της διαφώνησε με το τρόπο που λήφθηκε η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της UNFICYP, ατυχή, σημειώνοντας πως είναι το κυρίαρχο κράτος που αποφασίζει για την προστασία της υγείας του λαού και δεν συναποφασίζει με το ψευδοκράτος.

korono1
korono2_2
korono3
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης