Σκωτία: Εφιάλτης για άνδρα που παρουσιάζει μόνιμη στύση έπειτα από χειρουργείο

james-scott-02

Ο 57χρονος είχε πριν από λίγα χρόνια ατύχημα στη δουλειά του - Το πρώτο χειρουργείο δεν πήγε καλά, καθώς εμφάνισε στυτική δυσλειτουργία, και χρειάστηκε έτσι να υποβληθεί και σε δεύτερο - Ο άνδρας δεν μπορεί να φορέσει ρούχα και νιώθει άβολα απέναντι στην εννέα ετών κόρη του

Εξαιρετικά δύσκολη έως και εφιαλτική η φάση ανάρρωσης για 57χρονο. Αγωνία έχει κυριεύσει ασθενή από τη Σκωτία, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνιμης στύσης ύστερα από εγχείρηση.

Ο Γκλέζιερ Τζέιμς Σκοτ είχε, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Record, την πρώτη του επέμβαση, πριν από δύο χρόνια, ύστερα από ατύχημα στη δουλειά και τη συνεπακόλουθη εμφάνιση προβλημάτων στη βουβωνική χώρα.

Μετά την επέμβαση, όμως, παρουσίασε στυτική δυσλειτουργία, οπότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

«Έχω τώρα μόνιμη στύση και φυσικά έχω αγχωθεί» είπε στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρει ο άνδρας, αισθάνεται φυλακισμένος, ότι ζει μια κόλαση. Δεν μπορεί να φορέσει ρούχα και νιώθει άβολα απέναντι στην εννέα ετών κόρη του.

Δεν περίμενε ότι θα εμφάνιζε τόσο σοβαρό πρόβλημα παρόλο που από το νοσοκομείο τού είχαν πει πως θα πονούσε στην περιοχή για έξι με οκτώ εβδομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Ο εφιάλτης το ενός όνειρο του άλλου .

Ρωτήσατε την γυναίκα του εάν αυτό την στεναχωρεί ; Πάρτυ κάνει η γυναίκα όσα δεν έκανε τις τελευταίες 10ετιες ! Ου να μου χαθείτε κομπλεξικοί erectionists!

Τι έχει ο Chris

Να πει επί τούτου;

Μαριάνθη

Τηλέφωνο, διεύθυνση;

Akita

Σε πάω... Είσαι μερακλου!!!

SERRAS

Που είναι ο στόκος να μας πει πόσο φταίει αυτή η κυβέρνηση,η παλιά κυβέρνηση κ ο κάθε Έλληνας..Άργησε....

Μαρία

Χαχαχα! Το σχόλιο σου όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την μέρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης