Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε ότι η Τεχεράνη βρίσκεται πίσω από τις βίαιες διαδηλώσεις έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Ιράκ, έπειτα από την κατηγορία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι το Ιράν «ενορχήστρωσε» μια επίθεση στην διπλωματική αποστολή.
«Η Αμερική έχει το εκπληκτικό θράσος να αποδίδει στο Ιράν τις διαδηλώσεις του ιρακινού λαού ενάντια στην βάρβαρη δολοφονία (από την Ουάσινγκτον) τουλάχιστον 25 Ιρακινών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ, Αμπάς Μουσαβί σε ανακοίνωσή του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.