Η εισαγγελία του Δυρραχίου, μια από τις σοβαρότερα πληγείσες περιοχές από το φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξέδωσε 17 εντάλματα συλλήψεων για άτομα που ευθύνονται για την ελλιπή ασφάλεια των κτιρίων, τα οποία κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια του σεισμού παρασύροντας στο θάνατο πολλούς ανθρώπους.
Μετά την ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομία του Δυρραχίου, 9 άτομα συνελήφθησαν και 8 καταζητούνται.
Σε εγρήγορση βρίσκονται και οι εισαγγελίες των Τιράνων, αλλά και σε άλλους νομούς που επλήγησαν από τον σεισμό.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.