Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στον Λευκό Οίκο: Ομιλία για την επανένταξη των κρατουμένων

Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στον Λευκό Οίκο: Ομιλία για την επανένταξη των κρατουμένων

Η «βασίλισσα των ριάλιτι» μίλησε για το φιλόδοξο σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης, το πρώτο βήμα του οποίου περιλαμβάνει την επιστροφή στην αγορά εργασίας 1.000 κρατουμένων μετά από αξιολόγηση και επιλογή

kardashian
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι επί προεδρίας ενός εκ των πλέων συντηρητικών προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών, η Κιμ Καρντάσιαν, η «βασίλισσα των ριάλιτι», θα γινόταν συχνός θαμώνας του Λευκού Οίκου και μάλιστα θα έδινε και ομιλία για την επανένταξη των κρατουμένων στο κοινωνικό σύνολο και στην αγορά εργασίας. Και όμως συνέβη την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019...

Η Κιμ Καρντάσιαν, η γυναίκα που έκανε τη ζωή της σόου, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια και σύζυγος του γνωστού ράπερ Κανιέ Γουέστ, ήταν προσκεκλημένη στον Λευκό Οίκο και μάλιστα ως ομιλίτρια με θέμα την επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία και το καθεστώς της ποινικής δικαιοσύνης που διέπει την όλη διαδικασία.

«Είναι τιμή μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση κατά την οποία θα ανακοινωθεί ότι η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας θα αναβαθμίσουν τις ευκαιρίες τους προς τους κρατούμενους, προκειμένου να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία», ανέφερε η διάσημη σταρ του ριάλιτι που φέρει το όνομά της. Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Kim Kardashian Talks Prison Reform At The White House | FULL SPEECH


Η εκδήλωση που διεξήχθη στον Λευκό Οίκο, παρουσία του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αφορούσε την υλοποίηση του πρώτου βήματος ενός πλάνου επανένταξης 1.000 κρατουμένων, οι οποίοι θα λάβουν μείωση της ποινής τους.

Κλείσιμο
Το σχετικό διάταγμα υπεγράφη από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Δεκέμβριο του 2018. Το εξάμηνο που ακολούθησε, αξιοποιήθηκε ώστε ένα ειδικό κλιμάκιο να αξιολογήσει λεπτομερώς τους υποψήφιους προς ένταξη στο πρόγραμμα, ώστε να μην αποτύχει το σχέδιο.

Οι 1.000 κρατούμενοι απελευθερώθηκαν πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το κλιμάκιο αξιολόγησε αν έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους επιτρέψουν την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία και φυσικά, αν έχει διασφαλιστεί το βασικό στοιχείο για την επιτυχία του φιλόδοξου πλάνου.

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται συχνά στον Λευκό Οίκο, καθώς φέρεται να έχει στενή συνεργασία με τον Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη μεταρρύθμιση των νόμων που αφορούν την ποινική δικαιοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης