Κούκλα Τραμπ που τρώει ξύλο η μεγαλύτερη επιτυχία σε έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στην Κίνα

afp-0tri

Εν μέσω του οικονομικού πολέμου των ΗΠΑ με την Κίνα

Ένα από τα λιγότερα πολύπλοκα τεχνολογικά επιτεύγματα που παρουσιάζονται στην έκθεση Consumer Electronics Show Asia που διεξάγεται στην Σαγκάη είναι αυτό που γνωρίζει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και ο λόγος πίσω από αυτό είναι ο... Ντόναλντ Τραμπ!

Μια κούκλα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που προσφέρεται για όσους θέλουν να ρίξουν ξύλο με ένα σφυρί για να χαλαρώσουν, αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.«Θα ήταν καλύτερο αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα χέρια και τα πόδια μου. Πιστεύω ότι το σφυρί δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό» σχολίασε ένας 31χρονος που δοκίμασε την κούκλα.

Η απήχηση που έχει η κούκλα εξηγείται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι παρουσιάστηκε εν μέσω του οικονομικού πολέμου των ΗΠΑ με την Κίνα με τις δύο χώρες να έχουν επιβάλει η μια στην άλλη δασμούς άνω των 360 δισ. δολαρίων.

Η τεχνολογία, εξάλλου, αποτελεί το κεντρικό πεδίο μάχης για τις δύο χώρες με τις ΗΠΑ να ασκούν πιέσεις σε κυβερνήσεις χωρών σε όλο τον κόσμο να εμποδίσουν τα σχέδια της κινεζικής εταιρείας Huawei για επέκταση του δικτύου 5G με το επιχείρημα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Πεκίνο για λόγους κατασκοπίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

angelamerkel0

Ο διάχυτος «σωματικός τρόμος» της Γερμανίδας καγκελάριου χαρακτηρίζεται από μερίδα του ιατρικού κόσμου ως «μη ειδικό νευρολογικό εύρημα» - Άλλοι επαγγελματίες υγείας εκτιμούν πως μοιάζει με κρίση τύπου νόσου Πάρκινσον, λόγω της έντασης και της διάρκειας του τρόμου που την κατέλαβε - Τα σενάρια της σωματικής αδυναμίας και της υψηλής θερμοκρασίας

21