Δεύτερο baby shower για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ από την Κέιτ Μίντλετον

Δεύτερο baby shower για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ από την Κέιτ Μίντλετον

Αυτή την φορά θα γίνει στη Βρετανία και το διοργανώνει η συνυφάδα της Κέιτ Μίντλετον

harry-meghan-pic
Δεύτερο πάρτυ για τον ερχομό του μωρού της Mέγκαν Μαρκλ, αυτή τη φορά όμως θα γίνει στη Βρετανία. Προκειμένου να μην δώσει τροφή σε φήμες που υποστηρίζουν ότι με την συνυφάδα της, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκονται στα... μαχαίρια, τα ξένα δημοσιεύματα που επικαλούνται ανώνυμες βασιλικές πηγές επιβεβαιώνουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ διοργανώνει το δεύτερο «baby shower».

Μετά το «χολιγουντιανό» baby shower που έκανε στην πατρίδα της, τις ΗΠΑ, παρουσία πολλών διασημοτήτων, η Δούκισσα του Κέμπριτζ οργανώνει ένα πάρτι για τους συγγενείς και στενούς φίλους της Μέγκαν Μάρκλ στη Βρετανία.

«Υπάρχουν ακόμη κάποιες ιδιωτικές ετοιμασίες και εορτασμοί για τους ανθρώπους της Μέγκαν στο Λονδίνο και η Κέιτ θα είναι η οικοδεσπότης», δήλωσε βασιλική πηγή χωρίς όμως να αποκαλύψει την ημέρα του δεύτερου «baby shower».

«Άνθρωποι της καλής κοινωνίας, αλλά και συγγενείς θα παρευρεθούν σε αυτό. Δεν είναι σίγουρο ακόμη αν είναι ακριβώς baby shower, όμως μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι», συμπλήρωσε η πηγή.

Εξάλλου, στην περίπτωση των βασιλικών Ανακτόρων δεν ισχύει ο άτυπος θεσμός του πάρτι για τον εορτασμό της άφιξης του βασιλικού μωρού.

Όταν, για παράδειγμα η Κέιτ, έμεινε έγκυος το 2013, η ειδική σε θέματα Βασιλικών Ανακτόρων, Βικτόρια Άρμπιτερ, είχε δηλώσει στο δίκτυο «ABC News»: «Το ζεύγος είναι πολύ πλούσιο, κατά συνέπεια ένα baby shower θα ήταν άκρως ακατάλληλο» τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης