To baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη υπό άκρα μυστικότητα

To baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη υπό άκρα μυστικότητα

Σήμερα το πάρτι για το βασιλικό μωρό σε πολυτελές ξενοδοχείο

Meghan_Markle
Στη γενέτειρά της θα γιορτάσει σήμερα τον ερχομό του πρώτου της μωρού η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε χθες μέχρι τη Νέα Υόρκη για να κάνει το baby shower με τις αγαπημένες της φίλες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η εγκυμονούσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει πέντε ημέρες στη διάθεσή της για να κάνει τα ψώνια της στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» και να δει τις φίλες της. Ο φακός την πρόδωσε αφού την εντόπισε σ΄ένα από τα αγαπημένα της καταστήματα στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης. Φορώντας ένα μαύρο παλτό και μια τραγιάσκα για να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο και τους σωματοφύλακες να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, η Μέγκαν έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες για το σημερινό baby shower, το πάρτι για να καλωσορίσει τον ερχομό του μωρού της.

Στο πάρτι για το βασιλικό μωρό θα βρίσκονται 15 φίλες της με πρώτη και καλύτερη την επιστήθια φίλη και ενδυματολόγο της, Τζέσικα Μαλρόνι, το αστέρι του τένις Σερένα Ουίλιαμς και την διάσημη δικηγόρο Αμάλ Κλούνει. Οι δύο φίλες έκαναν βόλτα στο Σόχο και πήγαν κατευθείαν στο «Ladurée» το αγαπημένο μαγαζί της Μέγκαν Μαρκλ. Το γνώρισε όταν έκανε μια φωτογράφιση για την εταιρεία «Tod's» και από τότε το λάτρεψε.

«Το λατρεύω είναι σαν ένα μικρό κομμάτι του Παρισιού στη μέση της Νέας Υόρκης. Είναι απόλυτα όμορφο και έχει φοβερή αυλή», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Τώρα, Μέγκαν και Μαλρόνι ήπιαν το τσάι τους και δοκίμασαν τα αγαπημένα τους μακαρόν σε έναν πριβέ χώρο του μαγαζιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης