Βρετανία: Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει δεύτερο δημοψήφισμα, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας
Περιέγραψε την συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι με την ΕΕ για το Brexit ως μια ισορροπημένη συμφωνία την οποία θα πρέπει να υποστηρίξουν οι Βρετανοί βουλευτές.
Η βρετανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Ντέμιαν Χιντς, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι υπουργοί εξετάζουν τη διεξαγωγή του για να αρθεί το αδιέξοδο όσον αφορά το Brexit.
Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση προετοιμάζεται για ένα δημοψήφισμα, ο Χιντς απάντησε στο Sky News: "Όχι ένα δεύτερο δημοψήφισμα θα ήταν διχαστικό. Είχαμε την ψήφο του λαού, είχαμε το δημοψήφισμα και τώρα οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή της".
Ο ίδιος περιέγραψε την συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι με την ΕΕ για το Brexit ως μια ισορροπημένη συμφωνία την οποία θα πρέπει να υποστηρίξουν οι Βρετανοί βουλευτές.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.