Δρέσδη: «Στα τσακίδια» φώναξαν ακροδεξιοί διαδηλωτές στη Μέρκελ

Dku4nQwU4AAtv9T

Το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA οργάνωσε τη διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν 1 εκατ. πρόσφυγες

Εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές κάλεσαν επιτακτικά την Άγγελα Μέρκελ να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκελάριος της Γερμανίας συναντιόταν με τοπικούς βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία.

Το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA οργάνωσε τη διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν 1 εκατομμύρια πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από μουσουλμανικές χώρες.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει!» και «Στα τσακίδια», κατά την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη Δρέσδη.

Στην πόλη, οργανώθηκε επίσης αντιδιαδήλωση κατά των ακροδεξιών, ωστόσο δεν έχουν καταγραφθεί προς το παρόν συγκρούσεις ή επεισόδια, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. Ο αξιωματικός δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αναγνώστης από τη Γερμανία

Να τους χαίρεστε. Σε μια συζήτηση με έναν από αυτούς του Pegida, παλαιός ναζί, μου είπε ότι οι Κρητικοί διέπραξαν εγκλήματα πολέμου έναντι των Γερμανών κατακτητών, οι οποίοι υπήρξαν ιππότες. Οι δε σφαγές των Γερμανών κατακτητών στην άμαχο και αμυνόμενο ελληνικό πληθυσμό ήταν ένας είδους ευλογία γιατί θα πέφταμε στα χέρια των Σοβιετικών.

Totenkopf

Όταν πυροβολείς αλεξιπτωτιστή που πεφτει απο τον αέρα και δεν μπορεί να αμυνθεί,δεν είναι έγκλημα αυτό ρε [...];Όσον αφορά τα υπόλοιπα μάλλο έχεις κανενα [...] [...] και ζορίσε μην τον χάσεις.[...],εξαιτίας της ιδεοληψίας ορισμένων σαν και εσενα χαθηκε η Ευρώπη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

parkland-survivor-ena

Και οι δύο νέοι υπέφεραν από μετατραυματικό σοκ, αφού πριν από ένα χρόνο περιπου, ένας νέος είχε εισβάλει με ημιαυτόματο στο σχολείο τους σκοτώνοντας δεκατέσσερις συμμαθητές τους τρεις εργαζόμενους