Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας παρασύρεται από τρένο στο Ντένβερ

denver-train-drag

Ο Krivit δήλωσε ότι ο πελάτης του έχασε την ισορροπία του βγαίνοντας από το τρένο τον περασμένο Μάρτιο, αφού το ποδήλατό του κόλλησε στην πόρτα του τρένου - Έμεινε παγιδευμένος ανάμεσα στo κράσπεδο και στο τρένο και παρασύρθηκε για περίπου 20 μέτρα

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να δείχνει ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας, στο Κολοράντο, παρασύρθηκε από ένα τρένο για μερικά δευτερόλεπτα αφ' ότου φαίνεται να σκοντάφτει και να πέφτει από την πλατφόρμα.

O δικηγόρος του, είπε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο 62χρονος υπέφερε από κατάγματα σε πλευρά και σπονδύλους, ενώ έσπασε και το χέρι του, αφού παρασύρθηκε από τρένο στο Ντένβερ: «Είμαι έκπληκτος για το ότι δεν σκοτώθηκε, ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος», δήλωσε ο δικηγόρος, David Krivit, στο Denver7.

Ο Krivit δήλωσε ότι ο πελάτης του έχασε την ισορροπία του βγαίνοντας από το τρένο τον περασμένο Μάρτιο, αφού το ποδήλατό του κόλλησε στην πόρτα του τρένου. Έμεινε παγιδευμένος ανάμεσα στην άκρη και στο τρένο και παρασύρθηκε για περίπου 20 μέτρα.

Το βίντεο που λήφθηκε από κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι ένας άνδρας εγκαταλείπει το τρένο με το ποδήλατό του και πέφτει στο έδαφος. Ανακτά την ισορροπία του λίγο πριν το τρένο χτυπήσει το ποδήλατό του και τον στέλνει να πετάει προς τα πίσω. Στη συνέχεια καταλαμβάνεται κάτω από το τρένο και τραβιέται για μερικά δευτερόλεπτα, πριν απομακρυνθεί όταν χτυπά αυτό που φαίνεται να είναι ράμπα.

Το βίντεο δείχνει τον άνθρωπο να βρίσκεται στις ράγες για λεπτά, προφανώς ανίκανος να σηκωθεί. Ο κ. Κρίβιτ δήλωσε ότι ήταν επτά λεπτά εκεί πεσμένος πριν κάποιος καλέσει βοήθεια.

Ο κ. Hynes δεν υπέβαλε αγωγή, αλλά ζήτησε εξωδικαστική διευθέτηση με την Περιφερειακή Περιφέρεια Μεταφορών (ΕΤΑ) για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως τα βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα, δόθηκαν στη δημοσιότητα πρόσφατα.

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας παρασύρεται από τρένο στο Ντένβερ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

syria-refugee-thumb-large

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι ανήκουν σε οικογένειες ξένων ανδρών τζιχαντιστών και οι χώρες προέλευσης τους έχουν μπλοκάρει την επιστροφή τους επικαλούμενες φόβους εθνικής ασφάλειας

roma

Η Βιρτζίνια Ράτζι δήλωσε πως θέλει «να διαγράψει τα ονόματα δρόμων που ντροπιάζουν τη χώρα» - Πολιτικοί του Κινήματος Πέντε Αστέρων, από το οποίο προέρχεται η δήμαρχος, δεν έχουν καταδικάσει το φασιστικό παρελθόν της Ιταλίας

2