Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας παρασύρεται από τρένο στο Ντένβερ

denver-train-drag

Ο Krivit δήλωσε ότι ο πελάτης του έχασε την ισορροπία του βγαίνοντας από το τρένο τον περασμένο Μάρτιο, αφού το ποδήλατό του κόλλησε στην πόρτα του τρένου - Έμεινε παγιδευμένος ανάμεσα στo κράσπεδο και στο τρένο και παρασύρθηκε για περίπου 20 μέτρα

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να δείχνει ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας, στο Κολοράντο, παρασύρθηκε από ένα τρένο για μερικά δευτερόλεπτα αφ' ότου φαίνεται να σκοντάφτει και να πέφτει από την πλατφόρμα.

O δικηγόρος του, είπε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο 62χρονος υπέφερε από κατάγματα σε πλευρά και σπονδύλους, ενώ έσπασε και το χέρι του, αφού παρασύρθηκε από τρένο στο Ντένβερ: «Είμαι έκπληκτος για το ότι δεν σκοτώθηκε, ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος», δήλωσε ο δικηγόρος, David Krivit, στο Denver7.

Ο Krivit δήλωσε ότι ο πελάτης του έχασε την ισορροπία του βγαίνοντας από το τρένο τον περασμένο Μάρτιο, αφού το ποδήλατό του κόλλησε στην πόρτα του τρένου. Έμεινε παγιδευμένος ανάμεσα στην άκρη και στο τρένο και παρασύρθηκε για περίπου 20 μέτρα.

Το βίντεο που λήφθηκε από κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι ένας άνδρας εγκαταλείπει το τρένο με το ποδήλατό του και πέφτει στο έδαφος. Ανακτά την ισορροπία του λίγο πριν το τρένο χτυπήσει το ποδήλατό του και τον στέλνει να πετάει προς τα πίσω. Στη συνέχεια καταλαμβάνεται κάτω από το τρένο και τραβιέται για μερικά δευτερόλεπτα, πριν απομακρυνθεί όταν χτυπά αυτό που φαίνεται να είναι ράμπα.

Το βίντεο δείχνει τον άνθρωπο να βρίσκεται στις ράγες για λεπτά, προφανώς ανίκανος να σηκωθεί. Ο κ. Κρίβιτ δήλωσε ότι ήταν επτά λεπτά εκεί πεσμένος πριν κάποιος καλέσει βοήθεια.

Ο κ. Hynes δεν υπέβαλε αγωγή, αλλά ζήτησε εξωδικαστική διευθέτηση με την Περιφερειακή Περιφέρεια Μεταφορών (ΕΤΑ) για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως τα βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα, δόθηκαν στη δημοσιότητα πρόσφατα.

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας παρασύρεται από τρένο στο Ντένβερ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trump_putinmess

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στους δημοσιογράφους ότι «μόλις είδα το απόσπασμα της δήλωσής μου και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αποσαφηνίσω τη δήλωσή μου» για τις εκλογές του 2016

8
σουεζ

Οι λεπτομέρειες που παρέχουν οι αιγυπτιακές αρχές δεν είναι πολλές, σύμφωνα με πληροφορίες του tradewindsnews, ωστόσο, τα πλοία αυτά ανήκουν στις εταιρείες NYK, Wisdom Marine Lines, AM Nomikos Transworld, HMM και Cyprus Sea Lines

Meliya

Η τροποποίηση της εκπαιδευτικής νομοθεσίας δίνει νέες εξουσίες στον υπουργό Παιδείας Ναφτάλι Μπενέτ, τον ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Εβραϊκός Οίκος, ώστε να δίνει εντολή στα σχολεία να απαγορεύουν σε συγκεκριμένες οργανώσεις να δίνουν διαλέξεις στους μαθητές