Ινδία: Δύο άνδρες βίασαν και έκαψαν ζωντανή μια 16χρονη

Ινδία: Δύο άνδρες βίασαν και έκαψαν ζωντανή μια 16χρονη

Μόλις οι γονείς της έφυγαν από το σπίτι, την απήγαγαν, την οδήγησαν σε δάσος και τη βίασαν – Το περιστατικό προστίθεται στα φρικιαστικά περιστατικά βιασμών την τελευταία περίοδο

india_rape
Σε μια αποτρόπαιη πράξη προχώρησαν δύο άνδρες στην Ινδία, που βίασαν μια 16χρονη. Κι όταν οι δημογέροντες του χωριού τους επέβαλαν ποινή, τότε ξυλοκόπησαν της γονείς της και την έκαψαν ζωντανή, σε άλλο ένα φρικιαστικό επεισόδιο βιασμού στη χώρα.

Οι άνδρες απήγαγαν το κορίτσι από το σπίτι της την Πέμπτη, κι ενώ οι γονείς της είχαν πάει σε ένα γάμο. Μετά την απαγωγή,
την οδήγησαν σε ένα δάσος, στο κρατίδιο Τζάρχαντ και την βίασαν.

Την έκαψαν ζωντανή επειδή τους τιμώρησαν

Η οικογένεια προσέφυγε στο συμβούλιο των δημογερόντων του χωριού και οι τελευταίοι καταδίκασαν τους δράστες σε... 100 κοιλιακούς και πρόστιμο 50.000 ρουπίες (περίπου 700 ευρώ).

Οι δύο άνδρες εξοργίστηκαν από την ποινή και ξυλοκόπησαν τους γονείς της κοπέλας. «Κατόπιν έσπευσαν στο σπίτι (του θύματος) και την έκαψαν ζωντανή
Κλείσιμο
, με τη βοήθεια συνεργών τους» ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Οι δράστες διέφυγαν και η αστυνομία προσπαθεί να τους εντοπίσει.

Αργό και ακριβό το δικαστικό σύστημα

Στην Ινδία, τα τοπικά συμβούλια λύνουν συχνά τις διαφορές, καθώς το δικαστικό σύστημα είναι αργό και πολύ ακριβό για τις φτωχότερες οικογένειες. Μολονότι οι αποφάσεις τους δεν έχουν νομική ισχύ, η επιρροή τους στις αγροτικές κοινότητες παραμένει σημαντική.

Αλλεπάλληλες σεξουαλικές επιθέσεις

Μολονότι η νομοθεσία που αφορά τους βιασμούς στην Ινδία άλλαξε και οι ποινές έχουν γίνει πολύ πιο αυστηρές, την τελευταία περίοδο έχουν καταγγελθεί αλλεπάλληλες σεξουαλικές επιθέσεις. Την Παρασκευή ένας 55χρονος άνδρες αυτοκτόνησε αφού κατηγορήθηκε ότι βίασε ένα παιδί 9 ετών στο κρατίδιο Άντρα Πραντές.

Τον περασμένο μήνα, ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία ενός παιδιού οκτώ ετών στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων που οργάνωσαν μεγάλες διαδηλώσεις.

Περίπου 40.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στην Ινδία το 2016 αλλά εκτιμάται ότι ο αριθμός είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, αφού πολλά θύματα φοβούνται να αποκαλύψουν τι τους συνέβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης