Απίστευτο... Πάγωσαν μέχρι θανάτου και οι καρχαρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Απίστευτο... Πάγωσαν μέχρι θανάτου και οι καρχαρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Στους -14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην περιοχή του Cape Cod, στον Ατλαντικό Ωκεανό

Αντιμέτωπες με ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν οι αμερικανικές υπηρεσίες, καθώς στις ανατολικές ακτές ξεβράστηκε ένας ικανός αριθμός από καρχαρίες, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι πάγωσαν μέχρι θανάτου, κολυμπώντας στις παγωμένες από το πολικό ψύχος που έχει σκεπάσει μεγάλος μέρος της χώρας, θάλασσες.

Η Αμερικανική Υπηρεσία για τους Λευκούς Καρχαρίες ανέφερε έναν μεγάλο αριθμό νεκρών καρχαριών εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους στο Cape Cod, γεγονός που καταγράφεται για πρώτη φορά στα ιστορικά.

Η ίδια οργάνωση «ανέβασε» φωτογραφίες από δύο αρσενικούς καρχαρίες που εντοπίστηκαν στην περιοχή, οι οποίοι εξετάστηκαν από ειδικούς και διαπιστώθηκε ότι πέθαναν από το σοκ του παγωμένου νερού.

Όπως αναλύει ένας ειδικός, το «cold shock» επέρχεται όταν η θερμοκρασία των υδάτων πέφτει πολύ απότομα και τα ζώα δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζουν σπασμούς μέχρι θανάτου ή να παθαίνουν ανακοπή.

Χθες, η περιοχή στο Cape Cod, στον Ατλαντικό, κατέγραψε θερμοκρασία ρεκόρ, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε -14 βαθμούς Κελσίου. 

ΣΧΟΛΙΑ (30)

Στα σαγόνια των Αμερικάνων

Τρολιά των Αμερικάνων γαι να δείξουν πως δεν υφίσταται κλιματική αλλαγή.Είναι δυνατον να παγώσει ο καρχαρίας;Θα έφευγε για πιό θερμά νερά.Εκτος κι αν είχε αμερικανική συνείδηση.λολ

Αφήστε χώρο για τη φύση!!!

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση. Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση. Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία. Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας. Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική. Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο. Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους. Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα. Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

Kostas

Καλά, οι πάγοι δε λειώνουν από την υπερθέρμανση όπως λένε οι επιστήμονες??? Πως γίνεται ο πλανήτης να υπερθερμαίνεται και οι καρχαρίες να ψοφάνε από το κρύο?? Πολύ δούλεμα η υπόθεση της υπερθέρμανσης......

Είσαι τελείως..

....μπουμπούνας! Η καταστροφή του περιβάλλοντος οδηγεί σε ακραία καιρικά φαινόμενα!οτι έχουν χαθεί οι εποχές δεν σε προβληματίζει??

@Kostas

Συμβουλή: Αντί να γράφεις επιπόλαιες συμπεράσματα σαν τον Τραμπ, διάβασε τις επιπτώσεις της κλιματολογικής αλλαγής και ξαναγράψε το σχόλιο σου. Την απάντηση στο ερώτημα σου θα την βρεις μόνος σου. Διάβασμα θέλει μόνο.

προσοχή!

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα παγετού. Ο άλλος είπε να κατουρήσει έξω και ο πήδακας νερού πάγωσε, πήρε τη μορφή ουράνιου τόξου και πάγωσε και η ουρήθρα του!!!!!Άρχισε να ωρύεται και έτρεξαν οι άλλοι με θερμικά σώματα και ζεστό άερα και τον γλίτωσαν. Δεν είναι να κατουράς έξω με - 40 βαθμούς...

Γιάννης Λεπτουργος

Τα ούρα είναι αλκαλικά και δεν παγώνουν εύκολα.

Καλό νέο

Πολύ καλό νέο είναι να ψοφάνε καρχαρίες δολοφόνοι

Γιάννης

Καλό νέο θα ήταν να σου κάνουν λοβοτομή. Καταλαβαίνεις τι βλακείες γράφεις η κανεις χιούμορ;

Καρχαριας κατεψυγμενος

3 ευρω το κιλο. Παγκασιους τον λενε

Αλέξιος

Ρε μήπως είναι διαφήμιση του Καλλιμάνη ... Κατεψυγμένο μέσα από τη θάλασσα...

FanLiako

Ο Μέγας Λιακόπουλος τι λέει για όλα αυτά;

S

Θα το γράψω για τελευταία φορά, αν και ξέρω ότι ο admin του Trumpικού Θέματος θα το σβήσει όπως χθες, που το έγραψα και το έσβησε επειδή δεν ταίριαζε με τους ψεκασμένους, που γράφουν εδώ μέσα. Το τεράστιο ψύχος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. Ας το πούμε απλά. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει σε κινήσεις των βαρομετρικών σύμφωνα με την κίνηση της Γης. Από Δύση προς Ανατολή στο Βόρειο Ημισφαίριο και από Ανατολή προς τη Δύση στο Νότιο. Τώρα ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, βλέπουμε ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ, παγωμένους ποταμούς αέρος, που κινούνται ΜΟΝΟ πάνω από ηπειρωτικές περιοχές της Αμερικής (Καναδά προς ΗΠΑ) και της Σιβηρίας προς Ευρώπη ή Κεντρική Ασία. Αυτοί εγκλωβίζονται από τη ζέστη, που συνεχίζεται να αναδύεται από τα νερά των ωκεανών (λόγω της καλοκαιρινής θέρμανσής τους και της αυξημένης θερμοχωρητικότητάς τους). Το ψύχος εγκλωβίζεται και συνεχώς αυξάνει τοπικά. ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Το τεράστιο ψύχος είναι άλλη μία απόδειξη γι αυτό και δυστυχώς έχει προβλεφθεί σε πολλά κλιματικά μοντέλα, που έχουν τρέξει σε υπερυπολογιστές. Μέχρι τώρα το σενάριο ψύχους, που έπαιζε, έλεγε για σταμάτημα του Golf Stream και νέα Παγετώδη Περίοδο λόγω της έλλειψης θέρμανσης του Βόρειου Ατλαντικού, αλλά όπως φαίνεται τα γεγονότα είναι, όπως πάντα λιγότερο αποκαλυπτικά και περισσότερο γλυκερά και γι αυτό χειρότερα. Τεράστιο ψύχος λίγων ημερών λόγω της μη προβλεπόμενης ατμόσφαιρας. Επίσης δεν σας είδα να λέτε τίποτα το καλοκαίρι με τους δεκάδες, καταστροφικότατους τυφώνες (πάλι στις ΗΠΑ). Ούτε και για τη μεγαλύτερη πυρκαγιά ever στην Καλιφόρνια, Δεκέμβρη μήνα. ΑΝΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Φελλε

Πως και δεν εγινεσ καθηγητης εσυ επαγγελματια πληκτρολογα?Aντε πεσε για υπνο τωρα

qwerty

Πολλές ταινίες του Hollywood βλέπεις με θέμα φυσικές καταστροφές, επιστήμονα του καφενείου, και μας μεταφέρεις την πλοκή τους εδώ.

πλατύφυλλος

Ψεκασμένοι είναι όσοι φωνάζουν για περιορισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας με στόχο να...σταματήσει η κλιματική αλλαγή. Αυτοί που μιλούσαν για ανθρωπογενή υπερθέρμανση και σιγά σιγά το γύρισαν στο "κλιματική αλλαγή", η οποία όμως είναι τόσο αυτονόητη και αναπόφευκτη όσο και ο θάνατος. Τα μαμούθ και οι δεινόσαυροι το ξέρουν.

ΚΥΠΡΙΟΣ

Κάτι τέτοιο εξαφάνισε και τους δεινόσαυρους. Δεν έλεγαν να κόψουν το κάπνισμα κουτόχορτου και ανέβασαν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα και λόγω υπερθέρμανσης πάγωσε ο πλανήτης... Όταν αυξάνει η θερμοκρασία αυξάνει και η εξάτμιση. Άρα πιο πολλά σύννεφα. Άρα παρεμπόδιση της ηλιακής ακτινοβολίας να φτάσει στη γη. Είναι το failsafe της γης. Σωστό ότι οι υψηλές πιέσεις μπορούν να παγιδεύσουν τις χαμηλότερες, όμως πρέπει να αποφασισουμε αν το βαρύ αέριο έμεινε με την ίδια λογική πιο κοντά στη γη, κι άρα δεν παγιδεύει τη θερμότητα μεταξύ στρατόσφαιρας και γης, αφού δε φτάνει στη στρατόσφαιρα. Αν δεν κατάλαβες ακόμα ΔΕ φταίει το διοξείδιο του άνθρακα, ειδικά το ελάχιστο ανθρωπογενές, για την κλιματική αλλαγή. ΥΓ Γνωστό ότι έχουμε παγετώνιες περιόδους κάθε 10 000 χρόνια περίπου. Ποιοι τις προκαλούσαν; Πότε ήταν η τελευταία;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις:

κλείσε το λάπτοπ. Καταναλώνεις ρεύμα και η θερμότητα που παράγει επιβαρύνει το περιβάλλον. Κλείσε επίσης άμεσα κινητό, τηλεόραση και ψυγείο. Οχι για λόγους επιβάρυνσης αλλά γιατί δέν βγαίνει κάτι θετικό απο τη χρήση τους απο εσένα.

Καρότσας

Για να τον φορτώσαν, θα πουληθεί ως γαλέος...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης