Σοκαριστικό βίντεο: Σέρφερ σπάει την πλάτη του όταν τον χτυπάει κύμα 15 μέτρων

Σοκαριστικό βίντεο: Σέρφερ σπάει την πλάτη του όταν τον χτυπάει κύμα 15 μέτρων

Πρωταγωνιστής είναι ο σέρφερ Andrew Cotton, o oποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη πλάτη, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από ένα κύμα ύψους πάνω από 15 μέτρων

Σοκαριστικό βίντεο: Σέρφερ σπάει την πλάτη του όταν τον χτυπάει κύμα 15 μέτρων
Μια σοκαριστική στιγμή αποτυπώθηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες, Τετάρτη. Πρωταγωνιστής είναι ο σέρφερ Andrew Cotton, o oποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη πλάτη, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από ένα κύμα ύψους πάνω από 15 μέτρων. 



Ο Cotton, που διατηρεί το ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα στο οποίο έχει γίνει σερφ, μίλησε για την τραυματική εμπειρία του, την ώρα που νοσηλεύεται στο τοπικό νοσοκομείο.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου: «Πήδηξα από τη σανίδα μου, κάτι που κάνω πολύ σπάνια. Πάτησα το κουμπί της εκτίναξης και σκέφτηκα “Γαμώτο πρέπει να φύγω από εδώ”. Και μετά ένιωσα μόνο πόνο». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ήταν οι τέλειες συνθήκες, τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Η Ναζάρε μπορεί να γίνει απρόβλεπτη». 

Όσο για την στιγμή της πρόσκρουσης με το κύμα που του έσπασε την πλάτη, ο Cotton αποκάλυψε πως: «Αυτή τη φορά θυμάμαι να νιώθω μια παράξενη αίσθηση μη βαρύτητας που δεν έχω ξανανιώσει, η οποία πρέπει να ήταν όταν πετούσα στον αέρα. Ήταν η μεγαλύτερη πρόσκρουση που έχω βιώσει».



Ο 36χρονος Βρετανός συνέκρινε την αίσθηση της πρόσκρουσης με το κύμα με την σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Ο σέρφερ αποκάλυψε ακόμα πως έσπασε κόκαλα στο κάτω μέρος της πλάτης, αλλά πως θα μπορούσε να είχε χτυπήσει πολύ χειρότερα.



Ο ίδιος, μάλιστα, ανυπομονεί να αποκατασταθεί μετά τον σκληρό τραυματισμό του, ώστε να επιστρέψει στη θάλασσα και στο αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε, όπως τόνισε ο ίδιος: «Κάνω σέρφινγκ από τα εφτά μου χρόνια και το λατρεύω. Για κάποιον λόγο τα μεγάλα κύματα είναι η αδυναμία μου και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο να κάνω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης