Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που η αστυνομία εισβάλλει στο δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που η αστυνομία εισβάλλει στο δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας

Σπάζοντας την πόρτα, βρίσκουν νεκρό τον 64χρονο δράστη ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε αφού σκόρπισε τον θάνατο - Ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης αγγίζει μέχρι στιγμής τους 58 νεκρούς και τους 515 τραυματίες

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που η αστυνομία εισβάλλει στο δωμάτιο του μακελάρη του Λας Βέγκας
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που η αστυνομία του Λας Βέγκας εισέβαλε στο δωμάτιο ξενοδοχείου του Στίβεν Πάντοκ, του άνδρα που σκόρπισε τον θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως τους θεατές συναυλίας κάτω από το παράθυρό του και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε, έδωσαν στην δημοσιότητα οι αμερικανικές Αρχές.

Ο τραγικός απολογισμός από την αιματηρή επίθεση του 64χρονου αγγίζει μέχρι στιγμής τους 58 νεκρούς και τους 515 τραυματίες και η αστυνομία διερευνά ακόμα τα κίνητρα του δράστη, που φέρεται να έδρασε ως «μοναχικός λύκος», παρά το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πράξεις του.

Στα δύο ηχητικά κλιπ που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, μπορεί κανείς να διακρίνει τις φωνές αστυνομικών που προετοιμάζονται να σπάσουν την πόρτα του δωματίου του Πάντοκ στον 32ο όροφο του Mandalay Bay Hotel and Casino, όπου και διέμενε από την περασμένη Πέμπτη.

«Πλησιάζουμε την πόρτα του υπόπτου» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στον ασύρματο, ενημερώνοντας τους συναδέλφους του για την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και καλώντας όλες τις μονάδες να απομακρυνθούν από τον διάδρομο.

Στο ηχητικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι αστυνομικοί ακούγονται να προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν ο ύποπτος βρίσκεται ακόμα στο δωμάτιο ή έχει διαφύγει.
Κλείσιμο

Στο δεύτερο κλιπ, μετά το σπάσιμο της πόρτας και την εισβολή, οι αστυνομικοί ενημερώνουν ότι ο ύποπτος είναι νεκρός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης