Τραμπ: Ενέργεια που αντιπροσωπεύει το «απόλυτο κακό» η επίθεση στο Λας Βέγκας

Τραμπ: Ενέργεια που αντιπροσωπεύει το «απόλυτο κακό» η επίθεση στο Λας Βέγκας

Ο Αμερικανός πρόεδρος καταδίκασε την επίθεση χωρίς να αναφερθεί στο Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη - Επαίνεσε την αντίδραση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί το Τέξας την Τετάρτη

Τραμπ: Ενέργεια που αντιπροσωπεύει το «απόλυτο κακό» η επίθεση στο Λας Βέγκας
«Πράξη απόλυτου κακού» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ
σε δήλωσή του από τον Λευκό Οίκο την
πολύνεκρη επίθεση στο Λας Βέγκας, που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες τον πλανήτη. 

Κλείσιμο
Ο Αμερικανός πρόεδρος καταδίκασε σήμερα την «ειδεχθή», όπως την αποκάλεσε, επίθεση στο Λας Βέγκας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 50 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 400, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί ούτε μία φορά στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό.

«Χθες το βράδυ ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ενός μεγάλου πλήθους κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας μουσικής κάντρι στο Λας Βέγκας. Δολοφόνησε βίαια περισσότερους από 50 ανθρώπους σε μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε από τον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσε την αντίδραση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η επίθεση, ενώ προανήγγειλε ότι θα επισκεφθεί την Τετάρτη το Λας Βέγκας για να συναντήσει τραυματίες, καθώς και οικογένειες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Επίσης, έδωσε εντολή οι σημαίες στη χώρα να κυματίζουν μεσίστιες εις μνήμην «των πεσόντων», ενώ ανέφερε ότι η ταχύτητα αντίδρασης του μηχανισμού των αρχών του Λας Βέγκας στο περιστατικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης