«Μπέιμπι μπουμ» στη Βρετανία: Πώς η έγκυος Κέιτ Μίντλετον θα αυξήσει τον πληθυσμό και τα κέρδη των εμπόρων!

«Μπέιμπι μπουμ» στη Βρετανία: Πώς η έγκυος Κέιτ Μίντλετον θα αυξήσει τον πληθυσμό και τα κέρδη των εμπόρων!

Χαράς ευαγγέλια για εμπόρους και καταστήματα στην Γηραιά Αλβιόνα μετά την ανακοίνωση που έκανε το παλάτι του Κένσιγκτον ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί 

«Μπέιμπι μπουμ» στη Βρετανία: Πώς η έγκυος Κέιτ Μίντλετον θα αυξήσει τον πληθυσμό και τα κέρδη των εμπόρων!
Αύξηση των γεννήσεων στη Βρετανία περιμένουν γνωστές αλυσίδες καταστημάτων και τρίβουν τα χέρια από ενθουσιασμό, μετά την ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. 

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Asda υποστήριξε ότι είδε τις πωλήσεις της σε λουλούδια, σοκολατάκια και ρομαντικά δώρα να ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς κάποιοι άντρες φαίνεται πως θέλουν να εντυπωσιάσουν τις συντρόφους τους ενώ μέχρι τον Ιούλιο, που είναι ο πιθανός μήνας γέννησης του νέου βασιλικού μωρού, αναμένονται αυξήσεις στις πωλήσεις παιδικών ειδών.

Εκπρόσωπος της ASDA δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Express: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο πως ο Δούκας και η Δούκισσα περιμένουν και τρίτο παιδί. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου παρατηρήσαμε μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις παιδικών ειδών, καθώς νέοι γονείς προετοιμάζονται για την άφιξη των δικών τους μωρών και αυτό μπορούμε να το αποδώσουμε μόνο σε ένα "μπέιμπι μπουμ" του Σεπτεμβρίου που έχει σαρώσει το έθνος».


Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα οι πωλήσεις σε καρότσια για μωρά, σε παιχνίδια και σε «baby monitors» αυξήθηκαν κατά 125%!

Στο μεταξύ, τα γραφεία στοιχημάτων άρχισαν ήδη να ποντάρουν για το νέο όνομα που θα πάρει ο αδελφός ή η αδελφή του 4χρονου πρίγκιπα Γεώργιου και της 2χρονης πριγκίπισσας Σάρλοτ. Επικρατέστερο φαίνεται να είναι το «Άλις», αν έρθει στον κόσμο μια πριγκίπισσα και το «Άρθουρ», αν το έκτο κατά σειρά δισεγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ γεννηθεί αγόρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης