Πρίγκιπας Χάρι: «Εκτοπίζεται» στην έκτη σειρά διαδοχής του θρόνου από το νέο μωρό της Κέιτ

Πρίγκιπας Χάρι: «Εκτοπίζεται» στην έκτη σειρά διαδοχής του θρόνου από το νέο μωρό της Κέιτ

Την Δευτέρα το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί - Τι θα αλλάξει στην σειρά διαδοχής του θρόνου όταν γεννηθεί, τον προσεχή Απρίλιο ή Μάιο, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Πρίγκιπας Χάρι: «Εκτοπίζεται» στην έκτη σειρά διαδοχής του θρόνου από το νέο μωρό της Κέιτ
Το έκτο στην σειρά δισεγγόνι της θα αποκτήσει τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο η βασίλισσα Ελισάβετ καθώς την Δευτέρα το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον περιμένει το τρίτο της παιδί.

Τα γραφεία στοιχημάτων έπιασαν ήδη δουλειά για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας με επικρατέστερο το «Άλις» αν το παιδί είναι κορίτσι και τα «Άρθουρ» και «Άλμπερτ» αν αυτό γεννηθεί αγόρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο πρώτος από την βασιλική οικογένεια που έκανε δηλώσεις για το χαρμόσυνο γεγονός.
«Φανταστική είδηση, είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος»
Κλείσιμο
, ανέφερε στους δημοσιογράφους ο μέχρι τώρα πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου. Με την γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ ο 32χρονος Χάρι «εκτοπίζεται» στην έκτη θέση στην διαδοχή του θρόνου, η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ παραμένει σταθερή στην τέταρτη θέση ενώ το βασιλικό μωρό, όταν γεννηθεί, θα είναι πέμπτο στην διαδοχή του θρόνου.



Τον περασμένο μήνα ο Χάρι και η Αμερικανίδα σύντροφός του Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψαν για σαφάρι στη Μποτσουάνα και οι φήμες ήθελαν τον Βρετανό πρίγκιπα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Όμως, προς το παρόν, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, δεν φαίνεται να έχει δεχτεί την πρόταση που θα την κάνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.



Αν τελικά το ζευγάρι ενωθεί με τα δεσμά του γάμου η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γίνει ποτέ «πριγκίπισσα Μέγκαν», αφού δεν προέρχεται από οικογένεια γαλαζοαίματων, αλλά αν ο Χάρι μετά τον γάμο του λάβει τον τίτλο του δούκα, όπως συνέβη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011, η ηθοποιός θα πάρει τον τίτλο της δούκισσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης