Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ επισκέφθηκαν μετά από 20 χρόνια το σημείο αφιερωμάτων της Νταϊάνας

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ επισκέφθηκαν μετά από 20 χρόνια το σημείο αφιερωμάτων της Νταϊάνας

Αιφνιδίασαν μετά από την επίσκεψή τους στον κήπο που δημιουργήθηκε προς τιμή της μητέρας τους

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ επισκέφθηκαν μετά από 20 χρόνια το σημείο αφιερωμάτων της Νταϊάνας
Πέρασαν 20 χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατό της... Η πριγκίπισσα Νταϊάνα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο, σπάζοντας τους... κανόνες στο παλάτι, όσο βρισκόταν στη ζωή, αλλά προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο με τον θάνατό της, σε ένα τροχαίο που δύο δεκαετίες μετά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι το προκάλεσε. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, οι δύο πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, αιφνιδίασαν τους πάντες, καθώς εμφανίστηκαν ξαφνικά έξω από τις πύλες στο Kensington Palace, αντικρίζοντας το σημείο των αφιερωμάτων στην Νταϊάνα.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι είδαν τις εικόνες της μητέρας τους και διάβασαν δια ζώσης τα αφιερώματα του απλού κόσμου.

Όταν χάθηκε η Νταϊάνα, τα δύο αγόρια ήταν ηλικίας 12 και 15 ετών. Είκοσι χρόνια μετά, επανέφεραν στη μνήμη τους τις στιγμές υστερίας που βίωσαν, τον κόσμο που τους συμπαραστεκόταν για τον χαμό της μητέρας τους, τα σενάρια που κυκλοφορούσαν γύρω από τον θάνατό της, τα οποία ενέπλεκαν τους πάντες.

Κλείσιμο
Σε μία βροχερή ημέρα, με τις ομπρέλες ανά χείρας, οι δύο πρίγκιπες τίμησαν την 20η επέτειο από τον θάνατο της μητέρας τους με μία αιφνιδιαστική κίνηση. Μία κίνηση που πραγματοποίησαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. 

Μία αφιέρωση, που προκάλεσε συγκίνηση στους δύο πρίγκιπες, ανέφερε την Νταϊάνα ως την παντοτινή βασίλισσα στην καρδιά τους και ότι θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης