ΗΠΑ: Νέες προειδοποιήσεις προς τη Βόρεια Κορέα από τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων
Ο Πολ Ράιαν είπε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να έχουν στο τραπέζι όλες τις στρατιωτικές επιλογές
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πρέπει να διατηρήσουν στο τραπέζι τις στρατιωτικές επιλογές αναφορικά με την Βόρεια Κορέα, αλλά δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εναλλακτικές εκτός και αν χρειαστεί να το πράξουν, δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν.
«. . . Σαφώς και δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε στρατιωτικές λύσεις, αλλά θα πρέπει να έχουμε όλες τις εναλλακτικές στο τραπέζι», δήλωσε ο Ράιαν, σε ερώτηση που του τέθηκε αν η αμερικανική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να βομβαρδίσει την Βόρεια Κορέα.
Κατά την διάρκεια ομιλίας που παραχώρησε στο Λονδίνο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε επίσης πως τάσσεται υπέρ αυστηρότερων κυρώσεων ενάντια στο Ιράν, ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να επιτύχουν μια εμπορική συμφωνία με την Βρετανία το συντομότερο δυνατόν, ενώ τόνισε πως επιθυμεί οι μεταρρυθμίσεις στο αμερικανικό φορολογικό σύστημα να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος καλοκαιριού.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.