«Κλέβει» τις εντυπώσεις στον Καναδά η Κέιτ Μίντλετον

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στον Καναδά η Κέιτ Μίντλετον

Με εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε σε δεξίωση, στην κυβερνητική κατοικία στην Βικτόρια, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Κλέβει» τις εντυπώσεις στον Καναδά η Κέιτ Μίντλετον
Από το Σάββατο, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Καναδά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι εμφανίσεις τις Δούκισσας του Κέιμπριτζ «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Την Δευτέρα το βράδυ το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ήταν προσκεκλημένο σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην κυβερνητική κατοικία στην Βικτόρια με 200 καλεσμένους, εκ των οποίων πολλοί πολιτικοί και τοπικοί αξιωματούχοι. Στην δεξίωση έγινε συμβολική τελετή συμφιλίωσης με εκπροσώπους των αυτόχθονων πληθυσμών.



Όμως, στο επίκεντρο βρέθηκε η 34χρονη Κέιτ Μίντλετον, που έλαμπε μέσα στο κόκκινο μακρύ φόρεμα του Βρετανού σχεδιαστή Thornton Bregazzi, αξίας 1.000 λιρών. Τα πλούσια μακριά μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είχαν μετατραπεί σε ένα κομψό σινιόν από την κομμώτριά της Amanda Cook Tucker, η οποία την συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια της στο εξωτερικό και λαμβάνει για τις υπηρεσίες της 300 λίρες την ημέρα.
Κλείσιμο

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είχε βάλει πολλά κοσμήματα, αλλά επάνω στο φόρεμά της ξεχώριζε η διαμαντένια καρφίτσα που απεικονίζει ένα φύλλο σφενδάμου. Η καρφίτσα ανήκε στην μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ και ήταν δώρο από τον σύζυγό της, βασιλιά Γεώργιο όταν το ζευγάρι είχε επισκεφθεί τον Καναδά, το 1939.



Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά τα βρετανικά μέσα την αποκαλούν «βασίλισσα του στιλ». Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Καναδά οι συγκρίσεις με την Πρώτη Κυρία της χώρας, Σοφί Τριντό ήταν αναπόφευκτες. Η σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού Πιερ Τριντό είναι γνωστή για την κομψότητά της.

Όμως, η Σοφί Τριντό, πρώην τηλεπαρουσιάστρια και παθιασμένη με την γιόγκα, έμεινε στιλιστικά, τουλάχιστον, στην σκιά της Κέιτ Μίντλετον. Ο βρετανικός Τύπος επέκρινε την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας του Καναδά, όταν περίμενε στο αεροδρόμιο της Βικτόρια τους Βρετανούς γαλαζοαίματους.

Το μπορντό τσόχινο καπέλο της Σοφί Τριντό και το μωβ της φόρεμα δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν σε κομψότητα το γαλάζιο εφαρμοστό φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, το οποίο είχε συνδυάσει με καπέλο στο ίδιο χρώμα κατά την άφιξή της στον Καναδά. Το γαλάζιο φόρεμα είναι της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham.

Εκτός από την προσωπική της κομμώτρια, την Κέιτ Μίντλετον συνοδεύει στον Καναδά μια ομάδα 12 ατόμων, μεταξύ των οποίων η Ισπανίδα «σούπερ νταντά» Maria Borrallo και η Natasha Archer, η οποία επιμελείται το ντύσιμο και το μακιγιάζ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης