Δείτε σε 6 βίντεο και 13 φωτογραφίες το μακελειό στις Βρυξέλλες
Ενα βαγόνι διαλυμένο, ένα βομβαρδισμένο αεροδρόμιο, διαμελισμένα πτώματα, αιμόφυρτοι τραυματίες: Οι εικόνες αποτυπώνουν τη φρίκη...
UPD:
Εικόνες καταστροφής και πανικού στη βελγική πρωτεύουσα, λίγα λεπτά μετά τις εκρήξεις σε αεροδρόμιο και μετρό, αποτυπώνονται στις φωτογραφίες και στα βίντεο που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.
Στο αεροδρόμιο εικόνες δείχνουν την ισοπεδωμένη αίθουσα αναχωρήσεων με τους πίνακες όπου αναγράφονται οι πτήσεις να έχουν διαλυθεί και να έχουν πέσει στο έδαφος, και γυαλιά να βρίσκονται παντού.
Κραυγές, φόβος, άνθρωποι πανικόβλητοι προσπαθούν να σωθούν. Ίδια η εικόνα και στο μετρό. Άνθρωποι με αίματα προσπαθούν να συνέλθουν και να απεγκλωβιστούν μέσα από το συρμό.
Κλείσιμο
Εικόνες από το Μετρό των Βρυξελλών
Ένα ζευγάρι αγκαλιάζεται έξω από το μετρό, ενώ δίπλα τους βρίσκεται ένας τραυματισμένος άνδρας
Δείτε εδώ το μέγεθος της έκρηξης στο αεροδρόμιο
Η πρώτη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας από την επίθεση στο αεροδρόμιο
H διαχρονική γοητεία των sneakers, ο δυναμισμός που αποπνέουν οι flat combat boots και οι αναπάντεχοι χρωματικοί συνδυασμοί των chunky sneakers σε μια συλλογή υποδημάτων που δημιουργεί αίσθηση
Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Bull Showrun by Alumil. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ήταν εκεί και ευπειθώς αναφέρει.
Η bwin το έκανε ξανά! Προσφορά χωρίς κατάθεση για όλα τα νέα μέλη με μοναδικά έπαθλα, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο! Ισχύει έως τις 8 Οκτωβρίου.