Ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ

Πώς τον πλησίασε το αυτοκίνητο με τον εκτελεστή - Σε δευτερόλεπτα, όλα είχαν τελειώσει - 10.000 άνθρωποι στην πορεία για το δολοφονηθέντα στη Μόσχα, για 7.000 διαδηλωτές κάνει λόγο η αστυνομία 

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ
Βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο μαρτυρά τη στιγμή της δολοφονίας του Μπόρις Νεμτσόφ έχει δει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ με τη στυγερότητα του εγκλήματος.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, οΜπόρις Νέμτσοφ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη από οπλισμένο άντρα που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να αναπτύξει ταχύτητα ώστε να μην κινήσει υποψίες. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μικρή απόσταση από το Κρεμλίνο και μερικές δεκάδες μέτρα από τον Άγιο Βασίλειο, στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την Παρασκευή. 

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της δολοφονίας:
Κλείσιμο



Στο μεταξύ, πορεία στη μνήμη του αντιπολιτευόμενου πολιτικού και πρώην αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης Μπόρις Νεμτσόφ, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Μόσχας, με τουλάχιστον 10.000 ανθρώπους να λαμβάνουν μέρος.

Ο Μπορίς Νεμτσόφ δολοφονήθηκε την Παρασκευή το βράδυ κοντά στο Κρεμλίνο, όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στο σημείο.

Από την πλευρά της, η αστυνομία κάνει λόγο για ένα πλήθος 7.000 διαδηλωτών που συμμετείχαν στην πορεία.




Η πρόσβαση στο μετρό ήταν σχεδόν αδύνατη λόγω του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί στις εισόδους, μετέδωσε μία δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης