Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο με 17χρονη

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο με 17χρονη

Σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Φλόριντα φέρεται να την πήρε ως «δώρο» από αμερικανό τραπεζίτη - Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο με 17χρονη
Οσμή σεξουαλικού σκανδάλου με την εμπλοκή του Πρίγκιπα Άντριου, Δούκα του Γιόρκ, καλύπτει τις τελευταίες ώρες το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε στη Φλόριντα ο βρετανός γαλαζοαίματος κατηγορείται ότι ήταν ένας από αυτούς που μοιράστηκαν μια 17χρονη ως σκλάβα του σεξ με τον αμερικανό τραπεζίτη Τζέφρι Επστάιν.

Ο Επστάιν, ο οποίος παρέμεινε για 13 μήνες στη φυλακή για υπόθεση πληρωμένου σεξ με ανήλικο, είναι ένας πρώην φίλος του Δούκα. Ο Πρίγκιπας Άντριου φέρεται, σύμφωνα με τα έγγραφα, να προσέγγισε εισαγγελείς σχετικά με μια υπόθεση συμβιβασμού για τον αμερικανό τραπεζίτη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την μηνύτρια, η οποία είναι σήμερα 30 ετών, ο Δούκας του Γιορκ είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο, σε ένα νησί της Καραϊβικής και μια άγνωστη τοποθεσία στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Άντριου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ενώ σε επίσημη διάψευση - πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα του - προχώρησε και το παλάτι του Μπάκιγχαμ με εκπρόσωπό του να αναφέρει ότι «η υπόθεση σχετίζεται με μια ποινική διαδικασία στις ΗΠΑ με την οποία ο Δούκας του Γιόρκ δεν έχει καμία σχέση. Επομένως δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Ωστόσο, για να διαλύσουμε κάθε αμφιβολία, κάθε κατηγορία για απρεπή σχέση με ανήλικες είναι κατηγορηματικά ψευδής».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης