Ιράκ: Οι Κούρδοι ανακατέλαβαν το φράγμα της Μοσούλης
Μετά από σκληρές μάχες εναντίον των τζιχαντιστών που είχαν υπό τον έλεγχό τους το στρατηγικής σημασίας φράγμα τις τελευταίες δέκα μέρες
Κούρδοι μαχητές πεσμεργκά και ιρακινές αντιτρομοκρατικές δυνάμεις απώθησαν τους τζιχαντιστές μαχητές του Ισλαμικού Κράτους από το φράγμα της Μοσούλης, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση του Ιράκ.
Σύμφωνα με την τηλεόραση, ο αντιστράτηγος Κάσιμ Άτα, στρατιωτικός εκπρόσωπος, δήλωσε πως οι δυνάμεις υποστηρίζονται από μια κοινή αεροπορική περίπολο. Δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες. Δεν είναι άμεσα δυνατή η επαλήθευση της πληροφορίας από ανεξάρτητη πηγή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.