«Ο Ερντογάν θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο», λέει κορυφαίος Τούρκος δημοσκόπος
«Σχεδόν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων προβλέπουν ότι θα συγκεντρώσει ποσοστό 54 - 56% στις προεδρικές εκλογές», τονίζει ο διευθυντής της τουρκικής εταιρείας δημοσκοπήσεων ANAR
«Ο πρωθυπουργός (Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν θα εκλεγεί στην προεδρία από τον πρώτο γύρο» των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, την 10η Αυγούστου, προέβλεψε σήμερα ο διευθυντής της τουρκικής εταιρείας δημοσκοπήσεων ANAR Ιμπραήμ Ουσλού.
«Σχεδόν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων προβλέπουν ότι θα συγκεντρώσει ποσοστό 54 - 56% στις προεδρικές εκλογές (. . .). Οι εκλογές έχουν τελειώσει για τον τουρκικό λαό», υποστήριξε ο Ουσλού.
Η διαφορά του Τούρκου πρωθυπουργού από τον κύριο αντίπαλό του φθάνει τις 17 εκατοστιαίες μονάδες και δεν αναμένεται η ψαλίδα αυτή να κλείσει πριν από τις εκλογές, εκτιμούν αναλυτές.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.