Γερμανία προς Ρωσία: Να αποκλιμακωθεί η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία
«Ελπίζω ότι η Ρωσία θα δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης» δήλωσε ο Σταϊνμάγερ
Να δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ανατολική Ουκρανία, κάλεσε τη Ρωσία ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD ο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ανέφερε ότι «το ερώτημα που τίθεται είναι πιο πιθανό πλέον το ενδεχόμενο παρέμβασης της Ρωσίας, ελπίζω πως όχι. Ωστόσο ελπίζω ότι η Ρωσία θα δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης».
Τέτοιες ενδείξεις περιλαμβάνουν την μετακίνηση των ρωσικών δυνάμεων μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία.
Επιπλέον ο Γερμανός υπουργός ανέφερε ότι η κατάσταση σε πόλεις όπως στο Ντόνετσκ και την Οδησσό «δεν είναι χειρότερη σε σχέση με χθες και προχθές».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.