Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη ο Ομπάμα

Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη ο Ομπάμα

Ο Ομπάμα αναμένεται να ανταλλάξει μια χειραψία με τον Πούτιν, κατά την υποδοχή των ξένων ηγετών, περί τις 16:30 τοπική ώρα

Έξαλλη με τον Ronaldo η Ρωσίδα σύντροφός του!
Έφτασε στην Αγία Πετρούπολη ο Ομπάμα
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα στην Αγία Πετρούπολη για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, μετά την επίσκεψη που έκανε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Μια διμερής διπλωματική διένεξη είχε ωθήσει τον Ομπάμα να ακυρώσει την επίσημη συνάντηση την οποία προγραμματιζόταν να έχει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα πριν από τη σύνοδο αυτή.

Ο Ομπάμα αναμένεται να εγείρει στη σύνοδο το θέμα της συριακής κρίσης —το οποίο αναμένεται να επισκιάσει τα υπόλοιπα—, ζητώντας την υποστήριξη των ξένων ηγετών στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία, παρά την άκαμπτη αντίθεση του Πούτιν σε αυτή.
Κλείσιμο

Το θέμα ενδέχεται να προκαλέσει αντεγκλήσεις κατά τη σύνοδο. Το Air Force One, το Boeing 747 στο οποίο επέβαινε ο Ομπάμα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης στις 14:05 (τοπική ώρα, 13:05 ώρα Ελλάδας).

Ο Ομπάμα αναμένεται να ανταλλάξει μια χειραψία με τον Πούτιν, κατά την υποδοχή των ξένων ηγετών, περί τις 16:30 τοπική ώρα (15:30 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης